Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόσο κοστίζει το κολάν της; Βόλτα στην Βουλιαγμένη με τον Σταθοκωστόπουλο

Ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες για το outfit της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πόσο κοστίζει το κολάν της; Βόλτα στην Βουλιαγμένη με τον Σταθοκωστόπουλο

Ο έρως... «καραντίνα» δεν κοιτά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με το You να τους συναντά στην περιοχή της Βουλιαγμένης παρέα με τους τετράποδους φίλους τους, τον Μίσου και τον Τόνι αντίστοιχα.

Κι αν πέρασαν μακριά το προηγούμενο lockdown, αφού ακόμα δεν ήταν γραφτό να γίνουν ζευγάρι, στο διάστημα που μεσολάβησε κατάφεραν να βρουν ο ένας τον άλλον και να έχουν παρέα σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Αν και είναι μαζί μόνο εδώ και περίπου τρεις μήνες, δεν κρύβουν τον έρωτά τους, με τη γοητευτική Κωνσταντίνα να δείχνει για πρώτη φορά στιγμές από την καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, όπου γίνεται νοικοκυρά και του μαγειρεύει νόστιμες λιχουδιές, τις οποίες απολαμβάνουν ρομαντικά, υπό το φως των κεριών.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιοδικό You

«Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούργια και πρωτόγνωρα για μένα, αλλά και κάποια συναισθήματα. Τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Δεν συγκατοικούμε, δεν έχω αφήσει το σπίτι μου. Αλλά όπως όλοι οι άνθρωποι, πολλές μέρες κοιμόμαστε μαζί», δήλωνε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο “Happy Day”, γι' αυτό το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της.

Ο γάμος μπορεί να περιμένει για Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλο

Το πρώτο διάστημα απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις, θέλοντας να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας... Γρήγορα, όμως, ανατράπηκε το σκηνικό και μέσα σε τρεις μήνες δείχνουν να προχωρούν στην σχέση τους με γοργούς ρυθμούς, εμφανίζονται πιο απελευθερωμένοι σε αυτό το κομμάτι, ωστόσο δεν βιάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα, σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι. Απόλυτα ταιριαστοί παρόλα αυτά, συχνά θα τους βρούμε να γυμνάζονται μαζί, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως λατρεύουν το τένις και τις... φωτογραφίες. Έτσι και στην πρόσφατη βόλτα τους, η Κωνσταντίνα έβγαζε φωτογραφία τον αγαπημένο της, αλλά και τον σκύλο του τον Τόνι - ο δικός της Μίσου έχει ακόμα και προφίλ στο Instagram με 3.500 followers! Δείτε εδώ με ποια ήταν σε σχέση ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος πριν την Σπυροπούλου!

Όλες οι λεπτομέρειες για το look της Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα με τοπ και κολάν (παρόμοια θα βρείτε στα Marks and Spencer με 14,95 ευρώ και 19,95 αντίστοιχα) και sneakers, Nike 109,99 ευρώ.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.