Με φούστα από τα Stradivarius η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ - Κοστίζει 19,99 ευρώ

Το look που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φούστα από τα Stradivarius η Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ - Κοστίζει 19,99 ευρώ

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στο Ρουκ Ζουκ, φορώντας μία πολύ εντυπωσιακή μίντι φούστα από τα καταστήματα Stradivarius. Εμείς τη βρήκαμε και ανακαλύψαμε πως κοστίζει μόλις 19,99€, ενώ είναι διαθέσιμη σε δύο αποχρώσεις.

Η παρουσιάστρια κάνει καθημερινά πολύ εντυπωσιακά looks και όλοι της οι διαδικτυακοί φίλοι επιθυμούν να μάθουν πού μπορούν να βρουν τα κομμάτια που επιλέγει.

Χθες το μεσημέρι, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε μία πολύ ιδιαίτερη φούστα σε χρώμα καμηλό, με σούρες από πάνω μέχρι κάτω, ενώ τη συνδύασε με ένα πουλόβερ γκρι με μανίκια στο χρώμα της φούστας. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι αρβυλάκια - δείτε εδώ ένα φοβερό ζευγάρι αρβύλες που βρήκαμε στα Bershka.

Αυτή είναι η φούστα της Ζέτας Μακρυπούλια από τα Stradivarius

Ζέτα Μακρυπούλια φούστα Ρουκ Ζουκ
Stradivarius μίντι φούστα

Όπως σου είπαμε, η φούστα αυτή κοστίζει 19,99€ και μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 με φόρεμα 162 ευρώ - "Σεισμός" στο πλατό

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και επιλέγει μοναδικά κομμάτια. Όπως το παρακάτω φόρεμα, το οποίο κοστίζει 162€. Περπάτησε με αυτό στο πλατό του ΑΝΤ1 και έγινε "σεισμός".

Τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ συνεχίζονται κανονικά παρόλο που η δεύτερη προβολή κόπηκε μετά από απόφαση του σταθμού.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με την βοήθεια μάλιστα του στιλίστα της, πρόσφατα επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα από την εταιρία cristinabeautifullife.com. Κοστίζει 162€ και είναι πολύ αέρινο και μοναδικό.

Η παρουσιάστρια, επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι χοντροκομμένα πέδιλα και να κάνει να μαλλιά της πίσω, έτσι ώστε να φαίνεται το πάνω μέρος του φορέματος που είναι πολύχρωμο.

Το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, καθώς έχει φαρδιά γραμμή και λάστιχο στη μέση του. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1 φόρεμα