Για ποδήλατο στο Κολωνάκι η Μαρέβα Μητσοτάκη - Τα παπούτσια της κοστίζουν 150 ευρώ

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Ξέρουμε ποιας εταιρείας είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για ποδήλατο στο Κολωνάκι η Μαρέβα Μητσοτάκη - Τα παπούτσια της κοστίζουν 150 ευρώ

Δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει την καθιερωμένη comme il faut εικόνα ενός δημόσιου προσώπου. Κι άλλες φορές στο παρελθόν η σύζυγός του πρωθυπουργού μάς, Μαρέβα Μητσοτάκη, έχει αποδείξει πως στην καθημερινή της ζωή θέλει να εμφανίζεται ως μια μοντέρνα γυναίκα, απελευθερωμένη από τα κλισέ της πολιτικής, διατηρώντας στη ρουτίνα της μέρας της συνήθειες που είχε και πριν αναλάβει ο σύζυγός της τα καθήκοντά του.

Ως λάτρης των σπορ αλλά και με αυξημένες οικολογικές ανησυχίες, η Μαρέβα Μητσοτάκη εξέπληξε τους περίοικους πριν από λίγες μέρες που την είδαν να κάνει τη βόλτα της με το ποδήλατό της στο κέντρο της Αθήνας. Φορώντας το κράνος της, τη μάσκα της, βάζοντας τα ακουστικά του τηλεφώνου στα αυτιά της και έχοντας στην πλάτη το backpack της, ξεκίνησε, με κωδικό 6 για άθληση, νωρίς το πρωί από το σπίτι της στον Λυκαβηττό τη διαδρομή κάτω από την περιοχή της Δεξαμενής, συνέχισε στην οδό Σκουφά, καταλήγοντας αργότερα από την πλευρά της Ηροδότου και ανεβαίνοντας ξανά προς τον Περιφερειακό για να επιστρέψει στο σπίτι.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Το ποδήλατο έχει γίνει πια -όταν το επιτρέπει ο καιρός- το αγαπημένο της μεταφορικό μέσο, ακόμα κι αν χρειάζεται να ρυθμίσει κάποιες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Φυσικά στην προ καραντίνας εποχή, ειδικά στις εκδρομές, όλη η οικογένεια Μητσοτάκη αγαπούσε τις στιγμές που μπορούσαν να κάνουν ξέγνοιαστοι ποδηλατάδες στη φύση. Και σε αυτή την αγάπη για τους δυο τροχούς, την επηρέασε περισσότερο ο σύζυγός της Κυριάκος, που πολύ συχνά επιλέγει βόλτες με το mountain bike του.

Τι φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη για ποδήλατο στο Κολωνάκι

Η Μαρέβα με σακάκι και παντελόνι φόρμας (παρόμοιο θα βρεις στην Ellesse με 50 ευρώ στο notos.gr). Τα sneakers είναι Nike 150 ευρώ.

Μαρέβα Μητσοτάκη περιοδικό You

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του You την είχε απαθανατίσει μαζί με τον Κυριάκο και την κόρη τους σε μια βόλτα στην Αθήνα να τρώνε παγωτό. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί.