Πανζουρλισμός με τα μαύρα mules της Βίκυς Καγιά - Κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ με την έκπτωση

Είναι απίστευτα και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα φορέσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πανζουρλισμός με τα μαύρα mules της Βίκυς Καγιά - Κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ με την έκπτωση

Η Βίκυ Καγιά είναι από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνιση της κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δίνει πολλές στιλιστικές προτάσεις που είναι και hot τάσεις της μόδας.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια επίσης, συνεργάζεται με την εταιρία Migato και μας έχει παρουσιάσει τα πιο στιλάτα παπούτσια. Όπως τα παρακάτω mules που έχουν προκαλέσει πανζουρλισμό και όχι μόνο γιατί είναι τέλεια, αλλά γιατί βρίσκονται και σε έκπτωση. Βέβαια, εκτός από εντυπωσιακά παπούτσια, φοράει και σούπερ μαγιό.

Συγκεκριμένα, από 59 ευρώ, η τιμή τους έχει πέσει στα 29.

Αυτά είναι τα Migato mules της Βίκυς Καγιά

Πανζουρλισμός με τα μαύρα mules της Βίκυς Καγιά

Πως να φορέσεις τα mules σου σωστά

Τα λεγόμενα mule σου δίνουν την δυνατότητα να τα συνδυάσεις με τζιν, με σορτσάκια και με φούστες και να είσαι σικάτη αλλά και άνετη ταυτόχρονα.

Μία ολόσωμη φόρμα σε ουδέτερο χρώμα που κολακεύει την επιδερμίδα σου είναι ένα outfit που μπορείς να φορέσεις ότι παπούτσια θέλεις. Τα mules είναι μία επιλογή που θα κάνουν το look ακόμη πιο stylish και ξεχωριστό.

Μία κλασσική μαύρη φούστα που έχεις ήδη μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ριγέ, ή πουά (τα δύο prints που συναντάμε στις φετινές τάσεις μόδας) και να ολοκληρώσεις το outfit με flat παπούτσια mules. Φόρεσε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Φέτος λατρέψαμε τα μακριά φορέματα, αλλά τα λατρέψαμε λίγο παραπάνω όταν συνδυάζονται με mules. Ένα αέρινο κρουαζιέ φόρεμα είναι must γι’αυτή τη σεζόν και μπορείς να την σετάρεις με τα mules, είτε αυτά είναι flat είτε έχουν χοντρό τακούνι όπως το παρακάτω.

Μπορείς να συνδυάσεις τα ψηλά mules, που είναι άνετα όμως καθώς με το χοντρό τακούνι δεν θα πονάς όταν περπατάς, με την αγαπημένη μαύρη ζιπ κιλότ και να κάνεις τα καλύτερα outfit το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό style, τότε φόρεσε το σκισμένο τζιν με διχτυωτό καλσόν, ένα πουλόβερ απλό σε ουδέτερες αποχρώσεις και φυσικά τα flat mules, που όχι μόνο ισορροπεί το look αλλά και το απογειώνει.