Πόσο; Η τιμή του φορέματος που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της!

Απίστευτο κι όμως αληθινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο; Η τιμή του φορέματος που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες ημέρες στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Mega, Ελένη!

"Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή όλους" σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη υπό τους ήχους του τραγουδιού "Μια γλυκιά μελωδία" της Νατάσας Θεοδωρίδου, που όπως είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια, πάντα τη συνοδεύει στις πιο σημαντικές στιγμές της.

"Πέντε μήνες οργανώνουμε και σχεδιάζουμε αυτή τη στιγμή, πέντε μήνες ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να σας πω!

Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας! Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό" είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη μέσα στο κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει! Ξέρει τι κάνει, έπρεπε να τραβήξει τα βλέμματα εκείνη την ημέρα και το κατάφερε (το έδειξαν και τα ποσοστά τηλεθέασης άλλωστε αυτό.)

Πόσο κοστίζει το φόρεμα της Ελένης

Επειδή από πάντα λατρεύατε τις επιλογές της Ελένης Μενεγάκη αλλά συνήθως κόστιζαν πολύ παραπάνω οικονομικά από όσο αντέχει η τσέπη ενός μέσου Έλληνα, είπαμε να αναζητήσουμε το φόρεμα που επέλεξε για να δούμε... πόσο κοστίζει και η έκπληξη ήταν μεγάλη!

Είναι πολύ οικονομικό και βρήκαμε που θα το βρεις!

Μενεγάκη Ελένη φόρεμα πρεμιέρα MEGA

Το φόρεμα ανήκει στην εταιρεία accessfashion και κοστίζει μόνο 99,00 ευρώ! Μπορείς να το βρεις στις αποχρώσεις μαύρο, μοβ και λαδί στο επίσημο site τους!