Τις εξαφάνισε όλες η Μαρίνα Πατούλη - Με τιρκουάζ μάξι φόρεμα στη Βουλιαγμένη

Η εμφάνιση που θα αφήσει εποχή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τις εξαφάνισε όλες η Μαρίνα Πατούλη - Με τιρκουάζ μάξι φόρεμα στη Βουλιαγμένη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μία γυναίκα που έχει συνηθίσει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της αφού κάθε φορά περιποιείται πολύ το στιλ της και είναι πάντα στην εντέλεια. Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα υπέροχο τιρκουάζ φόρεμα το οποίο έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στη Βουλιαγμένη για μία εκδήλωση και το look της ήταν αυτό που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή. Μετά την φαντασμαγορική εμφάνιση με το μίνι λεοπάρ φόρεμα, η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να αλλάξει λίγο στιλ και να πάει σε κάτι πιο επίσημο.

Μάλιστα η ίδια, στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει τα συγχαρητήριά της στους διοργανωτές του event.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση πολιτισμού κ βράβευσης αξιόλογων ανθρώπων που διακρίθηκαν στους τομείς της τέχνης ,της επιστήμης,του επιχειρείν. Συγχατητήρια στους διοργανωτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στην ανάρτησή της.

Η κοινή εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη με την Μόνικα Μπελούτσι

Ντυμένες και οι δύο στα μαύρα πόζαραν στο φακό με χαμόγελο. Σημειώνεται πως για το διάστημα παραμονής της στην Αθήνα η Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε το μαύρο χρώμα σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα στο δείπνο που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης την είδαμε με την ίδια υπέρκομψη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε και στη Συνέντευξη Τύπου για τις παραστάσεις ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο.

Η κυρία Πατούλη, λοιπόν, που παρακολούθησε και την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» πριν από δύο μέρες, ανέβασε τη φωτογραφία με την Ιταλίδα σούπερ σταρ στο Instagram.

«Μεγάλη χαρά για εμένα η εμπειρία της γνωριμίας μου με τη Μόνικα Μπελλούτσι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρίνα Πατούλη.

Τα μαλλιά της πιασμένα σε σινιόν έδινα την απαραίτητη νότα αυστηρότητας στο σύνολο, ενώ φυσικά, δεν έλειψαν και τα πανύψηλα τακούνια, σύμβολο θηλυκότητας.

Μαρίνα Πατούλη Μόνικα Μπελούτσι