Με φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα - Έλαμψε στη βραδιά βραβείων της Κύπρου η Μαρία Μπεκατώρου

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα - Έλαμψε στη βραδιά βραβείων της Κύπρου η Μαρία Μπεκατώρου

Τα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς» παρουσίασε η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης στην Κύπρο. Η παρουσιάστρια που επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, βρέθηκε στη Μεγαλόνησο για λογαριασμό του Madame Figaro που διοργάνωσε τα βραβεία για άλλη μια χρονιά.

Η ίδια εμφανίστηκε απαστράπτουσα στην κυριολεξία, επιλέγοντας δημιουργίες της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Είτε φορτωμένες με κρύσταλλα Swarovski είτε με ιδιαίτερο μπούστο που θύμιζαν γλυπτό η σχεδιάστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Εννοείται πως το καλλίγραμμο σώμα της παρουσιάστριας βοήθησε ώστε να αναδειχθούν όλα τα σέξι σχέδια.

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας της Κύπρου, ενώ η ίδια διαθέτει φανατικές θαυμάστριες που εμπνέονται καθημερινά από το στυλ και τις υψηλής ραπτικής δημιουργίες της. Όπως τόνισε η Έφη Παπαϊωάννου στο okmag, «ήθελα να δημιουργήσω haute couture δημιουργίες για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά. Με τη Μαρία Μπεκατώρου ξεκινήσαμε να κάνουμε πρόβες των δημιουργιών στην Κύπρο από το προηγούμενο Σάββατο».

Δείτε φωτογραφίες εδώ