Οι εμφανίσεις που έκαναν τα φλας να αστράψουν από την άλλη πλευρά - Οι κακοντυμένες του Madwalk 2021

Τι φορέθηκε στο κόκκινο χαλί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι εμφανίσεις που έκαναν τα φλας να αστράψουν από την άλλη πλευρά - Οι κακοντυμένες του Madwalk 2021

Μπορεί το Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project να πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/11 στο Tae Kwon Do του Φαλήρου, ωστόσο, στην τηλεόραση προβλήθηκε χθες, Πέμπτη 16/12.

Με παρουσιάστρια την αγαπημένη Δούκισσα Νομικού, η οποία εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, η βραδιά ήταν άκρως λαμπερή. Πάνω στην πασαρέλα είδαμε μοντέλα με μοναδικά ρούχα και πρωτότυπες δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

Sotiris Georgiou, Lena Katsanidou, Celia Kritharioti, Apostolos Mitropoulos, Dimitris Petrou, Vrettos Vrettakos, BUBBLEGUN, FILA, JACK & Jones και JJXX, PINK WOMAN, 5226 series, ήταν οι 6 δημιουργοί που παρουσίασαν την δουλειά τους ενώ αγαπημένοι καλλιτέχνες έδιναν τον ρυθμό όπως για παράδειγμα η Ελένη Φουρέιρα, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ζόζεφιν, οι INCO, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι.

Αρκετό ψωμί ωστόσο, είχαμε και στο κόκκινο χαλί εκεί που περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν καλεσμένοι, τραγουδιστές, μοντέλα και σχεδιαστές. Μπορεί το Madwalk να αφορά την μόδα, ωστόσο, για ακόμη μια χρονιά δεν έλειψαν οι κακοντυμένες κυρίες ή οι κυρίες που παρόλο που είχαν το look... δεν είχαν το κεφάλι! Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω τίποτα προσωπικό με καμία αλλά... μάτια έχουμε και βλέπουμε και δεν γίνεται να μην μιλήσουμε...

Αυτές ήταν οι κακοντυμένες του Madwalk

Ας ξεκινήσουμε με την σειρά! Μια ατυχής εμφάνιση ήταν αυτή της Ματίνας Ζάρα. Μπορεί να έχει πολύ ωραίο κορμί που την βοηθά να φοράει πολύ "καυτά" φορέματα, όμως το συγκεκριμένο που επέλεξε δεν την κολάκευε καθόλου. Όλες γνωρίζουμε πως τα ρούχα πρέπει να τα φοράμε και όχι να μας... φοράνε!

Συγγνώμη Ματίνα μου... αλλά η τουαλέτα σου σε φόρεσε...

Οι κακοντυμένες του Madwalk 2021

Συνεχίζουμε με την Τάνια Μπρεάζου, την τραγουδίστρια που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο YFSF!

Αν έβλεπα λοιπόν την φωτογραφία της χωρίς τα logo πίσω, λίγο το μαλλί λίγο το φόρεμα... θα νόμιζα πως πρωταγωνιστεί σε κάποια ταινία της Άριελ της μικρής γοργόνας! Με την εν λόγω γόβα μάλιστα, δεν ταιριάζει καθόλου...

Madwalk 2021 Τάνια Μπρεάζου

Ακολουθεί, η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Νικολέττα Μαυρίδη η οποία φόρεσε ένα ασημένιο μίνι φόρεμα με ασημένια πέδιλα! Εδώ τα κομμάτια θα προτιμούσαμε να τα φορέσει ξεχωριστά! Για παράδειγμα το φόρεμα με ένα άλλο παπούτσι και το πέδιλο με επίσης ένα άλλο φόρεμα.

Αυτή η εμφάνιση με λίγα λόγια φαίνεται πως ήταν πολύ βιαστική! Του τύπου "δεν προλαβαίνω ας συνδυάσω αυτό με αυτό και φύγαμε". Για ένα ποτάκι όμως ωραίο look...

Madwalk 2021 Νικολέττα Μαυρίδη

Στην συνέχεια η αγαπημένη μας Έλενα Τσαγκρινού, η οποία μπορεί να μην μπήκε στην 10αδα της Eurovision, όμως μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνιση της επί σκηνή στην Ολλανδία.

Η Έλενα λοιπόν, δεν είναι κακοντυμένη στο 100%. Το κουστούμι της είναι απίστευτο! Βέβαια το γεγονός ότι το σακάκι είναι over size δεν την κολακεύει ιδιαίτερα. Η μπότα είναι επίσης απίστευτη, αν όμως την συνδύαζε με κάτι άλλο από πάνω! Το μαλλί ωστόσο... θα το αφήσουμε ασχολίαστο.

Madwalk 2021 Έλενα Τσαγκρινού

Ας πιάσουμε τώρα την μια και μοναδική Ιωάννα Τούνη, που αποφάσισε να μην τραβήξει πολλά φλας πάνω της και αυτό γιατί επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με ένα τοπάκι από μέσα. Όχι Ιωάννα μου... είσαι η ΤΟΥΝΑΡΑ! Έπρεπε να φορέσεις κάτι που να μοιράσει "εγκεφαλικά" σε όλους! Αυτό δεν το περιμέναμε από εσένα!

Ιωάννα Τούνη Madwalk 2021