Στην Dior κοστίζει 1.500 όμως στα Zara μόνο 29,95 ευρώ - Το θρυλικό φόρεμα της Carrie που ξεπουλάει

Γίνε και εσύ μια άλλη Carrie Bradsaw

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην Dior κοστίζει 1.500 όμως στα Zara μόνο 29,95 ευρώ - Το θρυλικό φόρεμα της Carrie που ξεπουλάει

Ποια γυναίκα δεν έχει δει "Sex and the city" και δεν έχει ταυτιστεί με μια από τις πρωταγωνίστριες. Περισσότερο ωστόσο, ταυτίστηκαν με τη ζωή της Carrie Bradsaw που άργησε να βρει τον έρωτα και όταν τον βρήκε πέρασε από 40 κύματα για να ευτυχίσει. Ωστόσο, ήταν και από τους ρόλους που λόγω και της δουλειάς της έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις που άφησαν εποχή.

Ένα από τα φορέματα που σχολιάστηκε έντονα και αγαπήθηκε είναι το θρυλικό newspaper print φόρεμα που φόρεσε στην τρίτη σεζόν, όταν η Carrie απολογήθηκε στην εντυπωσιακή Natasha για τον παράνομο δεσμό της με τον Mr. Big.

Το φόρεμα τότε κόστιζε 1.500 δολάρια και είναι του οίκου Dior, ενώ έχει την υπογραφή του John Galliano. Ωστόσο, πλέον το ίδιο σχεδόν φόρεμα μπορείς να βρεις και στην γνωστή αλυσίδα των Zara.

Αυτό είναι το φόρεμα της Carrie που μπορείς να βρεις στα Zara

To μόνο διαφορετικό ανάμεσα στα δυο φορέματα - εκτός του υφάσματος - είναι το κόψιμο στους ώμους αλλά και η πλάτη. Όμως, η τιμή είναι απίστευτη για να μοιάσεις στην ταλαντούχα ηθοποιό, αφού κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ.

Αν θέλεις συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με αυτή τη φουλ οικονομική τσάντα που χωράει τα πάντα και κάνει μόνο 9,99 ευρώ.

Στα Zara το θρυλικό newspaper φόρεμα της Carrie Bradsaw

Συνδύασε το φόρεμα με αυτές τις over-the-knee μπότες

Μπορεί οι over the knee μπότες να μην είναι στο top 3 των trend, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, αφού με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορούν να δώσουν μια πιο stylish λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Πρόκειται λοιπόν για την ίσια ψηλή μπότα με στενή γάμπα. Έχει μυτερό τελείωμα με στρόγγυλη μύτη, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού με λάτεξ που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • ΜΑΥΡΟ | 3024/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Μαύρη μπότα over the knee Zara 19,99 ευρώ