Το φόρεσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα στον ΑΝΤ1 - Το blazer αξίας 98 ευρώ της Ζέτας Μακρυπούλια

Άκρως εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το φόρεσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα στον ΑΝΤ1 - Το blazer αξίας 98 ευρώ της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ξέρει πολύ καλά τι ταιριάζει στο σώμα της και στα χρώματα της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρμονικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο blazer από την εταιρία Thekamelia.gr και απέσπασε πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση Ρουκ Ζουκ

Πρόκειται για το printed blazer σε oversized εφαρμογή. Κλείνει με διπλά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και το ύφασμα είναι πολύ απαλό. Μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση, αφού από 140 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή, έχει πέσει στα 98 ευρώ.

Αυτό είναι το blazer που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

The Kamelia blazer

5 σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις το blazer ακόμη και το καλοκαίρι

Blazer + Gym shorts- Mπορείς να ποντάρεις σε ένα athleisure look συνδυάζοντάς το με gym shorts και ένα απλό λευκό T-shirt. Aν είσαι τολμηρή δοκίμασε ένα color blocking look.

Total white look - H influencer Pernille Teisbaek αγαπάει τις μίνιμαλ εμφανίσεις και τα μονοχρωματικό look. Eπιλέγει λευκό blazer και δημιουργεί ένα total white look ιδανικό για όλες τις ώρες.

Blazer + Straight leg jeans + Mίνιμαλ mules - Για το απόλυτο office σύνολο, φόρεσε ένα straight leg jeans, την αγαπημένη σου μπλούζα και ολοκλήρωσε με blazer σε γήινη απόχρωση.

Blazer + Λευκό T-shirt + Tailored παντελόνι - O διαχρονικός συνδυασμός μαύρο tailored παντελόνι και λευκό τοπ, θα μεταμορφωθεί στο πιο μοντέρνο look, να φορέσεις ένα oversized blazer.

Βlazer + Girly φόρεμα - To blazer ταιριάζει ιδανικά με όλα τα φορέματα και είναι η τέλεια επιλογή για τις βραδινές εμφανίσεις σου.