30η AXDW: Πιο καλοντυμένη η Τσιμτσιλή η πιο κακοντυμένη όμως η... - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τα do και don't των εμφανίσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
30η AXDW: Πιο καλοντυμένη η Τσιμτσιλή η πιο κακοντυμένη όμως η... - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 30η Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο Μέγαρο. Αύριο 13 Απριλίου θα είναι η τελευταία ημέρα και μέχρι σήμερα πολλά διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz έχουν δώσει το παρών για να γιορτάσουν έναν κύκλο επιτυχημένων και πρωτοπόρων διοργανώσεων της Εβδομάδας Μόδας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς της, η εβδομάδα μόδας φέτος, υποστηρίζει το Κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα, ΔΙΟΤΙΜΑ, εστιάζοντας στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα, τη Γυναικεία Ενδυνάμωση και την Αγάπη.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ονόματα όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Άννα Βίσση είναι ανάμεσα στις κυρίες που βρέθηκαν στο Ζάππειο και παρακολούθησαν τις επιδείξεις.

Μπορεί λοιπόν η εβδομάδα να αφορά την μόδα, ωστόσο ορισμένες δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές, κάτι που παρατήρησε μέχρι και η Ραμόνα Βλαντή η οποία έδωσε το παρών και δεν δίστασε να το πει μπροστά στις κάμερες.

Πάμε όμως να δούμε μερικές από τις εμφανίσεις στην 30η AXDW

Αφού αναφέραμε παραπάνω την Ραμόνα, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My style Rocks, ας σχολιάσουμε πρώτα το δικό της look. Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η fashion stylist γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει και ξέρει να υποστηρίζει ότι και αν φορέσει.

30η AXDW Ραμόνα Βλαντή

Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα μίνι στράπλες φόρεμα με print το οποίο συνδύασε χρωματικά με τις γόβες της - οι οποίες είναι hot trend για φέτος - αλλά και με τσάντα και σακάκι. Για την εν λόγω εμφάνιση δεν έχω να σχολιάσω πολλά, αφού δεν είναι άσχημη αλλά ούτε και top για την εβδομάδα μόδας.

 30η AXDW Κατερίνα Καινούργιου

Μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της και κατά την γνώμη μου ήταν η πιο καλοντυμένη! Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με το πάνω μέρος τύπου σακάκι, το οποίο συνδύασε με πορτοκαλί πέδιλα με κορδόνια τα οποία είναι επίσης της μόδας φέτος. Συγκλονιστική χρωματική αντίθεση. Ψηφίζω!

Σταματίνα Τσιμτσιλή 30η AXDW

Συνεχίζουμε με την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έκανε μια πολύ safe επιλογή! Ροζ κοστούμι με λευκό μπλουζάκι από μέσα και λευκές γόβες. Πολύ ωραία εμφάνιση αλλά πολύ απλή για την εβδομάδα μόδας.

Ιωάννα Μαλέσκου 30η AXDW

Στην επίδειξη έδωσε το παρών και η Άννα Βίσση που.. εντάξει δεν έχω να πω πολλά ήταν είναι και θα είναι θεά. Μάλιστα, το τζιν που φόρεσε αναδείκνυε τέλεια την απίστευτη σιλουέτα της - δείτε εδώ πως την διατηρεί.

Άννα Βίσση 30η AXDW

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως να νιώσω ούτε και με το φόρεμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που θύμισε τις Μπρατζ (ναι αυτές τις κούκλες που παίζαμε μικρές). Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μίνι στενό και γεμάτο τούλι γαλάζιο φόρεμα με του ίδιου χρώματος γόβες! Τα παπούτσια ωραία το φόρεμα πάλι 4/10.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου 30η AXDW

Από την άλλη στις κακοντυμένες θα έβαζα σίγουρα την Σίσσυ Φειδά! Η διακοσμήτρια φόρεσε ένα κοστούμι με πολύ πληροφορία πάνω του που σε ζάλιζε και λίγο αλλά εντάξει... γούστα είναι αυτά...

Σίσσυ Φειδά 30η AXDW

Μετρίου ήταν και η εμφάνιση της Ζήνας Κουτσελίνη. Είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και το σύνολο της δεν της κολάκευε ιδιαίτερα.

Ζήνα Κουτσελίνη 30η AXDW

Πολλά περισσότερα περίμενα και από την Βαλεντίνη Παπαδάκη! Μπορεί οι γόβες της να ήταν τέλειες, όμως το χρώμα του φορέματος πολύ κακό! Μπορεί να την φώτιζε στο πρόσωπο όμως θα ήθελα κάτι πιο εντυπωσιακή για την πανέμορφη Βαλεντίνη.

Βαλεντίνη Παπαδάκη 30η AXDW