Δεν θα παίρνουν το βλέμμα τους από πάνω σου: 5+1 celebrities σου προτείνουν εντυπωσιακά look για το Μ. Σάββατο

Θα λάμψετε την Ανάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα παίρνουν το βλέμμα τους από πάνω σου: 5+1 celebrities σου προτείνουν εντυπωσιακά look για το Μ. Σάββατο

Το Μεγάλο Σάββατο πλησιάζει και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον προβληματισμό σου. Επιτέλους θα βγεις να ακούσεις μουσική και να χορέψεις σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, μετά από δύο χρόνια. Η έξοδος είναι μεγάλη και εσύ πρέπει να φορέσεις κάτι εντυπωσιακό και να το συνδυάσεις με τις καλύτερες γόβες.

Οι προτάσεις των celebrity για το Πάσχα

Η εποχή βέβαια δεν βοηθάει τόσο για φαντασμαγορικά και φτηνά ντυσίματα, καθώς ούτε τα χειμερινά ρούχα ταιριάζουν πλήρως με τη περίσταση ούτε τα καλοκαιρινά. Ξέρουμε ότι έχεις περάσει ώρες στο τηλέφωνο με τις φίλες σου να συζητάτε τι θα βάλετε τη μεγάλη έξοδο, αλλά έχεις τσεκάρει το Instagram των celebrities να δεις αυτές τι προτείνουν;

Για να είσαι η πιο εντυπωσιακή το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου συνιστά χρυσό all the way. Το θες σε κουστούμι ή σε φόρεμα η Κατερίνα στηρίζει.

Από την άλλη η Φαίη Σκορδά προτιμά το απλό, λιτό και σικάτο κοντό φόρμα, σε λευκή απόχρωση, που αναδεικνύει τις καμπύλες και τα καλλίγραμμα πόδια σου.

Θες κάτι πιο τολμηρό; Η Δέσποινα Βανδή είναι εδώ. Τσέκαρε το κόκκινο παγιετέ κοντό φόρεμα με το σέξι σκίσιμο στο πλάι. Το ασύμετρο μανίκι είναι και η ιδανική λύση για την εποχή.

Total Black Leather outifit προτιμά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Κλασσικό και wild μαζί. Θα το φόραγες;

Για όλες εσάς όμως που δεν προτιμάτε την παγιέτα και την λάμψη, αλλά δεν θέλετε να φορέσετε και φόρεμα, δύο είναι η λύσεις. Κουστούμι σε neon πράσινο (είναι το χρώμα της άνοιξης) σαν την Ελένη Μενεγάκη ή κουστούμι με εμπριμέ χρώματα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να φέρεις ένα πιο hippy vibe στην παρέα, όπως η Ναταλία Γερμανού.

Εμείς στηρίζουμε κάθε επιλογή. Να θυμάσαι ό,τι και να βάλεις θα σου πηγαίνει πολύ αρκεί να νιώθεις εσύ καλά με αυτό. Φόρεσε ό,τι σ΄άρεσει και μην γυρίσεις στιγμή να ακούσεις τα σχόλια των υπολοίπων.