Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ - Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη από τα Mango που κοντεύει να ξεπουλήσει

Τρέξε να το προλάβεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ - Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη από τα Mango που κοντεύει να ξεπουλήσει

Πόσες φορές έχετε δει την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση και έχετε αναρωτηθεί πόσο μπορεί να κοστίζει το φόρεμα που έχει επιλέξει; Να που μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν και ακόμα και ο κόσμος της showbiz επιλέγει οικονομικά κομμάτια που μπορούν να βάλουν όλες οι γυναίκες στη συλλογή τους (δες εδώ το σύνολο της που μπορείς να φορέσεις στο πασχαλινό τραπέζι).

Έτσι έγινε και με τη «βασίλισσα» λοιπόν, η οποία πριν από λίγες μέρες επέλεξε να φορέσει στην εκπομπή της ένα μαύρο μίντι φόρεμα, το οποίο όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι από τα Mango.

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη από τα Mango

Εμείς εννοείται ψάξαμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων και βρήκαμε για εσένα το ίδιο ακριβώς φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι αυτή την εποχή, το φόρεμα αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 29,99€.

Mango φόρεμα Ελένη Μενεγάκη

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η Ελένη Μενεγάκη

Ακόμα και όταν βρίσκεται σε διακοπές, η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να προσέχει τι τρώει και να μην ξεφεύγει καθόλου από το πρόγραμμά της, ακόμα και τώρα που πλησιάζει το Πάσχα και θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που έχει καταφέρει να παραμείνει σταθερή στα κιλά της και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στην υπακοή της στο πρόγραμμά της.

«Πριν το πρωϊνό μου μπάνιο, χρειάζομαι κάτι που να μου προσφέρει ενέργεια και παράλληλα να είναι νόστιμο και θρεπτικό.

Γι’ αυτό τελευταία επιλέγω γιαούρτι με Μακεδονικό Ταχίνι, βρώμη, φρέσκα φρούτα και ένα ποτήρι φυσικό χυμό.

Υπέροχο, χορταστικό και σούπερ δυναμωτικό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Με αυτό το διατροφικό πλάνο διατηρεί το κορμί της

Πρωινό

Καφές ή τσάι χωρίς ζάχαρη και 2 αυγά χτυπημένα μαζί με ψιλοκομμένα λαχανικά (ντομάτα, πράσινη πιπεριά και προαιρετικά κρεμμύδι) με 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με τυρί τύπου cottage.

Δεκατιανό

15-20 αμύγδαλα ωμά ή 30 γρμ. τυρί light ή ένα μήλο.

Μεσημεριανό

2 μέτριες αραβικές πίτες ολικής άλεσης με 1 φέτα βραστή γαλοπούλα, 30 γρμ. σκληρό κίτρινο τυρί, 1 φύλλο μαρούλι, μισή ντομάτα κομμένη σε φέτες, 1-2 ροδέλες κρεμμύδι και 1 κ.γ. μαγιονέζα light.

Απογευματινό

2-3 μπαστουνάκια ωμό σέλερι, τα οποία γεμίζετε με φιστικοβούτυρο.

Βραδινό

150 γρμ. ψητός σολομός με λαχανικά στον ατμό (κατά προτίμηση αρακά, κόκκινες πιπεριές, κολοκυθάκια και πράσινα φασολάκια).