Περπατούσε και έτριζαν τα πατώματα - Με φόρεμα αξίας 255 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Μακρυπούλια

Που θα το βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Περπατούσε και έτριζαν τα πατώματα - Με φόρεμα αξίας 255 ευρώ στο πλατό του ΑΝΤ1 η Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε κάθε επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τις οποίες μπορεί να υποστηρίζει τέλεια, λόγω της καλλίγραμμης σιλουέτας της που διατηρεί με σωστή διατροφή.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται στον ΑΝΤ1 από το 2017 όπου παρουσιάζει το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που σημειώνει σταθερά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης όσον αφορά το δυναμικό κοινό.

Πολλές φορές λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει συζητηθεί από τα social media για τις στιλιστικές της επιλογές οι οποίες κατά κύριο λόγο είναι πολύ εντυπωσιακές, αφού φοράει ότι trend κυκλοφορεί.

Όπως για παράδειγμα αυτό το printed μίνι φόρεμα με τα φουσκωτά μανίκι το οποίο συνδύασε με ταμπά ψηλές μπότες.

Ζέτα Μακρυπούλια Maje Paris φόρεμα

Που θα βρεις το φόρεμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Πρόκειται για ένα φόρεμα της εταιρίας Maje Paris, το οποίο κοστίζει 255 ευρώ. Το κύριο ύφασμα είναι από οργανικό βαμβάκι. Είναι κοντό και αέρινο, ενώ έχει ζώνη στη μέση η οποία μπορεί και να αφαιρεθεί.

Maje Paris φόρεμα

Το φόρεσε και τράβηξε όλα τα βλέμματα - Το blazer αξίας 98 ευρώ της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Ξέρει πολύ καλά τι ταιριάζει στο σώμα της και στα χρώματα της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρμονικά αποτελέσματα.

Πρόσφατα λοιπόν, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο blazer από την εταιρία Thekamelia.gr και απέσπασε πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Ζέτα Μακρυπούλια εμφάνιση Ρουκ Ζουκ

Πρόκειται για το printed blazer σε oversized εφαρμογή. Κλείνει με διπλά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και το ύφασμα είναι πολύ απαλό. Μάλιστα, βρίσκεται σε έκπτωση, αφού από 140 ευρώ που ήταν η αρχική του τιμή, έχει πέσει στα 98 ευρώ.

Αυτό είναι το blazer που φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια

The Kamelia blazer