Κοστίζουν παραπάνω από ένα μηνιάτικο - Τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη που φοράει σε...casual εμφανίσεις

Εντυπωσιακό αλλά πανάκριβο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοστίζουν παραπάνω από ένα μηνιάτικο - Τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη που φοράει σε...casual εμφανίσεις

Η Ελένη Μενεγάκη όπως γνωρίζουμε πολύ καλά και έχει αποδείξει επίσης, αγαπάει την μόδα και θέλει να δοκιμάζει όλες τις τάσεις που κυκλοφορούν. Μέσα από το προφίλ της μάλιστα στο Instagram μας δείχνει αναλυτικά τι φοράει καθημερινά στην εκπομπή της στο MEGA.

Έτσι λοιπόν έκανε και χθες Τετάρτη 4/5 όταν συνδύασε με το casual αλλά παράλληλα σικάτο look της ένα ζευγάρι άκρως εντυπωσιακά αλλά παράλληλα πανάκριβα πέδιλα.

Είναι πράσινα με λεπτό τακούνι και κορδόνια, μια τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος. Η λεπτομέρεια ωστόσο με τις πεταλούδες στο πάνω μέρος είναι αυτή που τραβάει όλη την προσοχή.

Τόσο κοστίζουν τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη

Τα πέδιλα της Ελένης Μενεγάκη είναι μάρκας AQUAZZURA και μπορείς να τα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Ωστόσο, να σε προειδοποιήσουμε πως... είναι πολύ ακριβά μιας και κοστίζουν 895 δολάρια.

Βέβαια, εμείς σου βρήκαμε ένα περίπου παρόμοιο πέδιλο στα Zara με μόνο 59,95 ευρώ.

Πέδιλα AQUAZZURA

Με φόρεμα 570 ευρώ στους διαδρόμους του Mega

Μια ημέρα αφιερωμένη στη μόδα ήταν η σημερινή για τις ψυχαγωγικές εκπομπές αφού πραγματοποιήθηκε το Met Gala 2022. Με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ασχολήθηκε και η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας μαζί με τους συνεργάτες της τις κυρίες που τους έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε ένα μεταξένιο wrap φόρεμα για την εκπομπή της Τρίτης 3/5. Ένα κομμάτι που μπορεί να υποστηρίξει με ευκολία τόσο τα επίσημα όσο και τα πιο χαλαρά looks μας.

Η παρουσιάστρια του Mega συνδύασε το Diane von Furstenberg φόρεμά της με πέδιλα Steven Madden. Όσο για την τιμή του, κοστίζει 570 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες της εδώ.