Άβαφη με αθλητικά και τζιν η Σία Κοσιώνη στο γήπεδο - Η σπάνια εμφάνιση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη με αθλητικά και τζιν η Σία Κοσιώνη στο γήπεδο - Η σπάνια εμφάνιση με τον Κώστα Μπακογιάννη

Λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να αλλάξει το look της και να πετάξει από πάνω της τα αυστηρά σακάκια που φορά στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Άφησε στον σταθμό την εμφάνιση της αμείλικτης δημοσιογράφου και αποφάσισε να συνοδεύσει τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η σπάνια εμφάνιση της Σία Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η γνωστή δημοσιογράφος εμφανίστηκε με αθλητικά και τζιν, ενώ άβαφη παρακολουθούσε στωικά τον αγώνα. Από την άλλη το ίδιο casual look υιοθέτησε και ο Δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογίαννης, που σαν ποδοσφαιρόφιλος, ξέχασε το κρατικό του αξίωμα και απόλαυσε τον αγώνα στην Αθήνα. Εκείνος φορά ένα απλό τζιν και γυαλιά για να μπορεί να βλέπει καλύτερα, ενώ σίγουρα και στους δυο πάει πολύ αυτό το νέο στυλ.

Στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly, όπου απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε αυτή την σπάνια εμφάνισή τους, όπου και οι δύο μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εκείνος δεν σταμάτησε να της κρατά το χέρι και εκείνη να του χαμογελά πλατιά.

Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη - Κύπελλο Ελλάδος

Στο ΟΑΚΑ η Σία Κοσσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης

Η τρυφερή εξομολόγηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Το Σάββατο 21/5 είχε την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Μπακογιάννης. Έτσι, η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος μπορεί κατά κύριο λόγο να μας απασχολεί μέσα από τις εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων, όμως δεν παύει να είναι και μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση της τόσο με τον άντρα της όσο και με το γιο της, παρά το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν κάνει και δεύτερο παιδί. Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα τις ημέρες που απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέβασε μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει η καρδιά μου», εκφράζοντας την αγάπη και τον έρωτά της για εκείνον.