Κοστίζει ούτε 50 ευρώ: Μαύρο, κολλητό με θανατηφόρο σκίσιμο το σετ που φόρεσε η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι

Στο πλευρό της ήταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοστίζει ούτε 50 ευρώ: Μαύρο, κολλητό με θανατηφόρο σκίσιμο το σετ που φόρεσε η Ιωάννα Τούνη στο Παρίσι

Κάθε της εμφάνιση συζητιέται όσο καμία άλλη και οι αναρτήσεις της στο instagram παίρνουν χιλιάδες likes και σχόλια σε δευτερόλεπτα. Πέρα από τις πληρωμένες συνεργασίες της (δείτε εδώ τον τιμοκατάλογό της), η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και φωτογραφίες από τις πιο προσωπικές και φιλικές της στιγμές.

Στο πρόσφατο παρελθόν βρέθηκε στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον φίλο της Στηβ. Τα stories τότε πήραν φωτιά και τώρα, λίγο καιρό μετά, η γνωστή influencer, ακόμα μοιράζεται στιγμιότυπα από την εμπειρία της.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία στην αγκαλιά του Αλεξάνδρου με ένα συγκλονιστικό και άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα που μάθαμε πως ανήκει στην εταιρεία της, bubblegun, και κοστίζει μόνο 48,90 ευρώ.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου

Πώς διατηρεί το σώμα της

«Είμαι όντως 1,77 και 66 κιλά! Και ναι πήρα όντως 5 κιλά στις διακοπές μου και δεν χάλασε ο κόσμος. Μην σας πιάνει υστερία και μετράτε τα κιλά και τα γραμμάρια... Είναι απλά νούμερα και είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε.

Εγώ προσπαθώ από σήμερα να μειώσω πολύ υδατάνθρακα και να κάνω προπονήσεις ώστε να ξεπρηστώ γρήγορα. Από βδομάδα λέω να πάω και για διατροφή ώστε να πετύχω τους στόχους μου στον χρόνο που θέλω.

Ξεκίνα από σήμερα και εσύ! Μην βαριέσαι, μαζί! Η Τετάρτη είναι καλή μέρα γιατί το «Από Δευτέρα» πάει από Δευτέρα σε Δευτέρα!», εξήγησε χαρακτηριστικά στα insta stories που ανέβασε η γνωστή influencer.

Ιωάννα Τούνη κιλάΙωάννα Τούνη δίαιτα