Με maxi φλοράλ φούστα και πιασμένο μαλλί - Η Κατερίνα Καινούργιου πιο boho από ποτέ στπυς δρόμους της Αθήνας

Πανέμορφη για άλλη μία φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με maxi φλοράλ φούστα και πιασμένο μαλλί - Η Κατερίνα Καινούργιου πιο boho από ποτέ στπυς δρόμους της Αθήνας

Η Κατερίνα Καινούργιου, καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, μας εντυπωσιάζει με το στυλ της και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά.

Ακόμη και στις εμφανίσεις της εκτός του πλατό, ποτέ δεν παρουσιάζεται παραμελημένη με απλά ρούχα και φόρμες, καθώς της αρέσει να είναι πάντα προσεγμένη και να "τραβά" τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, "έριξε" το Instagram με μία ακόμη εμφάνισή της, λίγο πιο "καυτή".

Η boho εμφάνιση της Κατερίνας Κιανούργιου στους δρόμους της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε, λοιπόν, για άλλη μία φορά στους δρόμους της Αθήνας, όπου περπατούσε μόνη της και το σύνολο που διάλεξε είναι το όνειρο κάθε κοπέλας που της αρέσει το boho style. Η φούστα της ήταν μακριά και σε χαλαρή γραμμή, φλοράλ, σε ροζ και πορτοκαλί απόχρωση και το παπούτσι της που φαίνεται ελάχιστα στο τελέιωμα της φούστας, είναι πλατφόρμα, που ταιριάζει άψογα με αυτό το στυλ.

Στο επάνω μέρος φόρεσε ένα λευκό αμάνικο t-shirt, το οποίο ισορροπεί την ένταση που δίνει η φούστα και την συνδύασε με μία μεγάλη λευκή τσάντα. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα ψηλά, ενώ στον λαιμό της φορούσε ένα μακρύ κολιέ και, φυσικά, δεν θα έλειπαν τα γυαλιά ηλίου.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στους δρόμους της Αθήνας

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από την παρουσιάστρια

Το πρωί της Τρίτης 31/5 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Κατερίνα, θέλησε να πάρει θέση ανοιχτά, χωρίς να μασάει τα λόγια της, σχετικά με τα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media για το ταξίδι της στο Μιλάνο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε που προκάλεσαν ένα μικρό σάλο χωρίς λόγο.

Η παρουσιάστρια αφού είδε το βίντεο με τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα έδωσε την δική της απάντηση σε όλους όσους γράφουν επικριτικά σχόλια αποκαλύπτοντας και για όσα ακούει εκείνη κατά καιρούς.

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές.

Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;

Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά μηνύματα λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Είδα την φωτογραφία της και την χάρηκα, πόσο κούκλα. Να πω και η κοπέλα είναι εντελώς φυσική. Και φυσική να μην ήταν όπως εγώ, γούστο μου καπέλο μου. Κανένας ηλικιωμένος κύριος δεν μου τα πλήρωσε, δεν έχω κάνει τίποτα παράνομο στη ζωή μου σε σχέσεις με άλλες που πλασάρονται και τους τα πληρώνουν. Με την αξία μου έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει.

Γιατί υπάρχει τέτοιος φθόνος; Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες».