Την κοιτούσε όλο το νησί - Το φόρεμα αξίας 320 ευρώ που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στις Σπέτσες

Έχει γίνει ανάρπαστο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την κοιτούσε όλο το νησί - Το φόρεμα αξίας 320 ευρώ που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου στις Σπέτσες

Το όνομα της Αθηνά Οικονομάκου πλέον ακούγεται πιο συχνά από ποτέ ανάμεσα στα γραφεία των καναλιών. Μάλιστα ο ΣΚΑΙ την θέλει απεγνωσμένα για την μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όμως εκείνη έχει απορρίψει την εν λόγω πρόταση, διότι θέλει να αφιερώνει αυτές τις ημέρες στην οικογένειά της, αλλά και στην ανάγκη για τις διακοπές και χαλάρωση (διαβάστε εδώ σχετικά).

Είναι πλέον γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει τα ταξίδια και δεν έχει προσπαθήσει στιγμή να το κρύψει. Την Δευτέρα είχε ταξιδέψει στο Αμύνταιο για την βάφτιση της Ada, της κόρης της Χριστίνα Κοντοβά, ενώ αμέσως μετά πήγε μια βόλτα στις Σπέτσες, για να απολαύσει την ηρεμία του Ιουνίου.

Η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου κοστίζει μισό μισθό

Εκεί φόρεσε ένα αγαπημένο της ρούχο από την συλλογή της Projectsoma. Πρόκειται για μία κόκκινη φλοράλ φούστα, που η ηθοποιός την ανέβασε και την φόρεσε σαν στράπλες φόρεμα. Η τιμή της φούστας ωστόσο ξεπερνάει κάθε φαντασία, καθώς ανέρχεται στην τιμή των 320 ευρώ, ενώ αυτή την στιγμή στο e-shop της εταιρείας, έχει εξαντληθεί.

Πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο που μένει η Οικονομάκου στις Σπέτσες

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από την πίεση της καθημερινότητας και έτσι επισκέφθηκε μαζί με την κολλητή της, τις Σπέτσες. Η ίδια όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα σωρό φωτογραφίες τόσο από τα μπάνια της όσο και από το υπέροχο ξενοδοχείο στο οποίο μένει.

Όπως είδαμε λοιπόν τόσο από το Instagram της όσο και από την επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου, το κατάλυμα που επέλεξε η ηθοποιός είναι απλά υπέροχο, με μία γκράντε πισίνα, εσωτερικό σινεμά και θέα που κόβει την ανάσα.

Αθηνά Οικονομάκου Σπέτσες

Οι ανέσεις αυτές ωστόσο έρχονται και σε αντίστοιχη τιμή και η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα που δεν είναι high season, οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες.

Όπως θα δείτε οι τιμές κυμαίνονται από 292 ευρώ το βράδυ, ενώ για την σουίτα που περιλαμβάνει ένα μεγάλο κρεβάτι και έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι το πράγμα ξεφεύγει και αγγίζει τα 874 ευρώ το βράδυ. Μάλιστα, στην αναζήτηση που κάναμε διαπιστώσαμε πως τα περισσότερα Σαββατοκύριακα είναι κλεισμένα και δεν υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, γεγονός που δείχνει πως ο κόσμος προτιμά την ποιότητα, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσει λίγο παραπάνω.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε μαγνητίζει και σου προσφέρει ακριβώς τη χαλάρωση που χρειάζεσαι στις διακοπές σου.

Poseidonion Σπέτσες