Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην πρεμιέρα της παράστασης Μama Mia

Τι φόρεσαν οι κυρίες της Ελληνικής showbiz

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην πρεμιέρα της παράστασης Μama Mia

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Mama Mia", στο City Garden Festival, την Κυριακή 26/06/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities. Ανάμεσα τους και πολλές κυρίες της Ελληνικής showbiz, κάποιες πολύ εντυπωσιακές, άλλες όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με την Εβελίνα Παπούλια, η οποία ποζάρει με την όμορφη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου. Η Εβελίνα Παπούλια φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό κιμονό σε χρυσούς και κόκκινους τόνους και nude πέδιλα. Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση της. Η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, εμφανίστηκε με ένα κόκκινο midi φόρεμα, και το συνδύασε με μαύρα AllStar. Εάν με ρωτάτε, θα προτιμούσα να φορέσει σανδάλια.

 Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει με την Μαρία Σολωμού. Είναι και οι δύο πολύ όμορφες. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι στην εμφάνιση της Μαρίας Σολωμού, η οποία θα προτιμούσα να φοράει μία αέρινη μαύρη mini φούστα, ή ξεθωριασμένο jean σορτσάκι. Τρελαίνομαι με τις χρυσές καουμπόικες μπότες της Κατερίνας Στικούδη.

Κατερίνα Στικούδη-Μαρία Σολωμού

Και περνάμε στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία ποζάρει με την Νάντια Κοντογιώργη. Θα είμαι ειλικρινής... δεν μου αρέσει καμία από τις δύο εμφανίσεις, καθώς στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θεωρώ πως δεν της ταιριάζει αυτό το μήκος φορέματος, θα ήθελα να είναι ή πιο κοντό ή πιο μακρύ, και στη Νάντια Κοντογιώργη θεωρώ πως αυτό το χρυσό με πούλιες φόρεμα της προσθέτει πολύ όγκο. Δεν παύουν όμως να είναι και οι δύο όμορφες και κομψές.

Νάντια Κοντογιώργη-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε ένα κόκκινο σατινέ φόρεμα με σανδάλια και πορτοκαλί τσαντάκι. Το συγκεκριμένο τσαντάκι δυστυχώς δεν ταιριάζει καθόλου με το ύφος του φορέματος, το υπόλοιπο σύνολο όμως είναι υπέροχο.

Μαίρη Συνατσάκη

Για το τέλος άφησα τις πρώην παίκτριες του GNTM, Κέισι Μίζιου και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Τα πανέμορφα μοντέλα έφεραν φρέσκο αέρα στην πρεμιέρα της παράστασης "Μama Mia", καθώς τα σύνολα τους είναι φρέσκα και μοντέρνα. Τα μαλλιά της Κέισι Μίζιου είναι υπέροχα έτσι και μου αρέσει η προσέγγιση με το μωβ τοπ, το οποίο εάν διακρίνω καλά πρέπει να είναι μαγιό. Το φόρεμα της Άννας Μαρίας Ηλιάδη μου αρέσει επίσης πάρα πολύ, αν και θα προτιμούσα να έχει κατεβασμένα τα μαλλιά της.

Κέισι Μίζιου-Άννα Μαρία Ηλιάδου