Μπικίνι ή ολόσωμο; Οι επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπικίνι ή ολόσωμο; Οι επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους

Είναι αυτή η... δύσκολη ώρα που έφτασε για άλλη μία χρονιά: Να βρεις το μαγιό που σου ταιριάζει φέτος, που και θα καλύψει τις ατέλειές σου και θα είναι στη μόδα! Ο καθρέφτης, κριτής σκληρός όλων των ατασθαλιών και των... γουρουνιών του χειμώνα που πέρασε, αλλά μην πολυ-σκοτίζεσαι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και αυτό το καλοκαίρι όχι μόνο θα βάλεις το μπικίνι ή το ολόσωμο που σε κολακεύει αλλά θα πάρεις και τις σωστές συμβουλές από τα... κορίτσια μας! Τέσσερις κούκλες επώνυμες διαλέγουν το δικό τους αγαπημένο κομμάτι, κάνουν τους σωστούς (καλοκαιρινούς) συνδυασμούς και αποκαλύπτουν το μυστικό τους, απαντώντας στο ερώτημα: “Γιατί να φορέσω αυτό το μαγιό;”... Τσέκαρε και μάθε περισσότερα για το πολυαγαπημένο item των διακοπών!

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

Τελικά μπικίνι ή ολόσωμο;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια γοργόνα... βγαίνει στη στεριά κάθε καλοκαίρι και μαγνητίζει τα βλέμματα – και από το περσινό καλοκαίρι που έφτιαξε (ξανά) κορμί, χάνοντας 15 ολόκληρα κιλά, ακόμα περισσότερο. Από τη Ρόδο μέχρι τη Μύκονο και από το Κάπρι μέχρι τη Νίκαια, οι ξαπλώστρες... αναστενάζουν για την κούκλα Κωνσταντίνα, που φορά τα αγαπημένα της μαγιό και χαμογελά πονηρά – στον φακό αλλά και στον φωτογράφο της, τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο! Η ίδια έχει αδυναμία στα φωτεινά χρώματα, που ταιριάζουν στις ξανθιές, με επόμενα στη λίστα τα metallic κομμάτια. Tip: Φόρεσε ένα μπικίνι με σταθερό top, για να στηρίξεις το πλούσιο μπούστο σου. Έτσι θα είσαι sexy-chic και όχι sexy... κιτς!

Lavalmore.gr, 24,50

Lavalmore.gr, 24,50

200swarovskicom

Swarovski.com, 200

Κατερίνα Γερονικολού

Κατερίνα Γερονικολού

Θαύματα έχει κάνει στο κορμί της εν μέσω καραντίνας, που επιδόθηκε σε ποδηλατάδα και έβαλε τις pilates στη ζωή της. Η όμορφη ηθοποιός, Κατερίνα Γερονικολού, μεταμόρφωσε το σώμα της και πλέον απολαμβάνει ένα καλογυμνασμένο “juicy” αποτέλεσμα. Δεν αποχωρίζεται εύκολα τα μπικίνι, ενώ τα ρετρό κομμάτια με βολάν είναι κάθε καλοκαίρι στην τσάντα της. Νο1 στις προτιμήσεις της είναι τα στράπλες με μεγάλα εμπριμέ μοτίβα, που “κόβουν” πόντους σε σχέση με τα μονόχρωμα. Ο λόγος; Τραβούν το βλέμμα στα prints και οι ατέλειες (ουπς!) χάνονται ως διά μαγείας! Tip: Εάν έχεις μακρύτερο κορμό σε σχέση με τα πόδια σου, το μπικίνι είναι ιδανική επιλογή γιατί θα σε δείξει ψηλόλιγνη.

12,50-new-fashion.gr

New-fashion.gr, 12,50

9,50-beautyglam.gr

Beautyglam.gr, 9,50

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Αθλήτρια του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια συνδέει πάντα τις διακοπές της με το αγαπημένο της wind surf. Όπου πνέει δυνατός άνεμος και τα μποφόρ πολλαπλασιάζονται μέσα στη μέρα, η Ελεονώρα δίνει το “παρών”, οργώνοντας τα κύματα. Το αθλητικό μαγιό είναι ο ορισμός του δικού της summer style, αφού την εξυπηρετεί στις... extreme ιπτάμενες στροφές της στη θάλασσα, στηρίζοντας τα σημεία που πρέπει και... όπως πρέπει. Είτε μπικίνι είτε ολόσωμο, έχει αυστηρά καλή ενίσχυση στο στήθος, για να κρατάει το βάρος, δίνοντάς της την ευκαιρία να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο πάνω στο surf. Το sexy bikini με τριγωνάκι το φοράει όταν πρόκειται να πάει σε θάλασσα με μπουνάτσα ή στην πισίνα. Tip: Είτε είσαι αθλήτρια... της θαλάσσης είτε όχι, εάν οι πλάτες σου είναι φαρδιές, θα φανούν καλύτερα με ένα athletic top, που θα “μαζέψει” το στήθος σου.

Tommy Hilfiger, melimeloshop.gr, 46,90

Tommy Hilfiger, melimeloshop.gr, 46,90

Armani-Exchange-74,98-eye-shop.gr

Armani Exchange, eye-shop.gr, 74,98

Εβελίνα Παπούλια

Εβελίνα Παπούλια

Βάζει κάτω δύο 25άρες και... αριθμητικά! Οι παπαράτσι δεν πιστεύουν στα μάτια τους που την βλέπουν να εκδράμει στις θάλασσες κι ακτές τα καλοκαίρια με κορμί... θανατηφόρο. Εξ ου και την κυνηγούν... μανιωδώς για ένα κλικ! Η Εβελίνα κάνει πολλή γυμναστική, yoga και pilates κατά προτίμηση, ενώ ο χορός είναι μέρος της καθημερινότητάς της όλο τον χρόνο. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τη διατροφή της, που περιέχει λιγότερους υδατάνθρακες και περισσότερη πρωτεϊνη, πετυχαίνει να μην συγκεντρώνει λίπος στην κοιλιά, φορώντας κατ' επέκταση (και με μεγάλη άνεση)

τα μπικινάκια της όλο το καλοκαίρι. Είτε μικροσκοπικά είτε πιο φαρδιά, εκείνη κάνει την επιλογή ανάλογα με την δραστηριότητα, οπότε όταν κολυμπά με μάσκα και αναπνευστήρα σε απόμερους... βυθούς (το καλοκαίρι) ή στην πισίνα (τον χειμώνα), προτιμά πιο φαρδιά κομμάτια για περισσότερη άνεση στις κινήσεις της. “Κάνω κάθε μέρα 1,5 ώρα κολύμβηση όλο τον χρόνο”, έχει πει σε συνέντευξή της, λύνοντας τον... γρίφο σχετικά με τις άψογες αναλογίες της. Tip: Απόφυγε το φαρδύ λάστιχο στο top και στο σλιπ του μπικίνι εάν έχεις “πιασίματα”, γιατί σφίγγει περισσότερο στα επίμαχα σημεία (γλουτούς & στομάχι) και η εικόνα θα είναι αντιαισθητική.

Eltrapo.gr, 10,90

Eltrapo.gr, 10,90

69-pret-a-beaute.gr

Pret-a-beaute.gr, 69