Τα ολόσωμα μαγιό που φόρεσαν η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities στην παραλία

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Τα ολόσωμα μαγιό που φόρεσαν η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram

Με ένα scroll στους προσωπικούς λογαριασμούς Ελληνίδων celebrities στο Instagram, εντόπισα τα πιο ωραία ολόσωμα μαγιό με τα οποία εμφανίστηκαν οι κυρίες τις showbiz.

Είναι εντυπωσιακές, όμορφες και καλοδιατηρημένες. Φυσικά μιλάμε για την Βίκυ Καγιά, την Έλενα Χριστοπούλου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Χριστίνα Μπόμπα και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Πάμε να δούμε τα beach looks τους.

Τι ολόσωμα μαγιό που φόρεσαν 5 Ελληνίδες celebrities

Ξεκινάμε με την άκρως εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά η οποία έκανε την παρακάτω ανάρτηση για τα γενέθλια της. Έκλεισε τα 44 και φαίνεται να το διασκεδάζει, μέσα σε αυτό το απίστευτο κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που επέλεξε.

Βίκυ Καγιά

Στην συνέχεια βλέπουμε την ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου από τις διακοπές της στα Κουφονήσια. Επέλεξε ένα μπλε μαγιό με πολύ όμορφο σχέδιο και το συνδύασε με μία κόκκινη κορδέλα.

Έλενα Χριστοπούλου

Και περνάμε στις πανέμορφες Χριστίνα Μπόμπα και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, οι οποίες έκαναν τα μπάνια τους στις παραλίες της Μυκόνου. Η Χριστίνα φοράει ένα γαλάζιο εμπριμέ μαγιό, ενώ η Αλεξάνδρα ένα λευκό με κοψίματα σε όλο το μήκος του.

Χριστίνα Μπόμπα και Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Δες εδώ πως τα αντιγράψεις τα beach looks τους.

Και για το τέλος άφησα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία φόρεσε ένα μαύρο πολύ sexy ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο και κόψιμο στη μέση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου