Καλοντυμένες και κακοντυμένες στον ημιτελικό του Survivor

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στον ημιτελικό του Survivor

Στον ημιτελικό του Survivor, στο Άλσος Βεΐκου, την Κυριακή 05/07/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities. Ανάμεσα τους ήταν και πολλές κυρίες της Ελληνικής showbiz, κάποιες πολύ εντυπωσιακές, άλλες όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, η οποία είναι αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο. Εμφανίστηκε με μία εμπριμέ ολόσωμη φόρμα σορτς, σε τιρκουάζ αποχρώσεις. Το συνδύασε άψογα με τιρκουάζ πέδιλα με λουριά, κίτρινα κοσμήματα και τσάντα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με φούξια see through γυαλιά. Αυτό το στιλ της ταιριάζει.

Κάτια Ταραμπάνκο

Στην συνέχεια περνάμε σε μία εμφάνιση η οποία δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Είναι αυτή της Αθηνάς Ευμορφιάδη, η οποία επέλεξε ένα πορτοκαλί midi φόρεμα με πολλά κοψίματα. Είναι εντυπωσιακή δεν μπορώ να πω... όμως θα προτιμούσα να το συνδυάσει με διαφορετικά πέδιλα και σίγουρα τα μαλλιά της θα τα ήθελα σε μία χαμηλή κοτσίδα πίσω.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Και περνάμε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία είναι πάντα εντυπωσιακή. Αυτή τη φορά μου αρέσει πολύ η εμφάνιση της. Επέλεξε ένα μαύρο set, το οποίο απαρτίζεται από μπουστάκι και maxi φούστα με πολλά κοψίματα. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και bronze τσάντα. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ, της πηγαίνουν πολύ έτσι. Απίστευτη!!! 10/10.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Συνεχίζουμε με την εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Δε θα σου πω ψέματα... δεν τρελάθηκα. Και αυτή φόρεσε set σε λιλά ιριδίζον χρώμα, το οποίο απαρτίζεται από crop top και φούστα. Αυτό που θεωρώ πως κατεβάζει την εικόνα είναι η ψηλή κοτσίδα. Θα προτιμούσα ή να είναι πιο χαμηλή, ή να είχε τα μαλλιά της τελείως λιτά. Επίσης η πράσινη τσάντα που επέλεξε να συνδυάσει με το set δεν ταιριάζει καθόλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Έπειτα έχουμε την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία κινήθηκε safe με ένα λευκό set, το οποίο απαρτίζεται από φούστα με σκίσιμο και crop top και το συνδύασε με λευκά πέδιλα. Τα μαλλιά τύπου Ariana Grande της πηγαίνουν, το μακιγιάζ είναι ωραίο και η επιλογή κοσμημάτων σωστή. Θα ήθελα να πειραματιστεί λίγο παραπάνω με το στιλ της όμως.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Και περνάμε στην όμορφη Μαρία Αντωνά, η οποία εμφανίστηκε με ένα mini γαλάζιο σατινέ φόρεμα, το οποίο συνδύασε άψογα με μεταλιζέ ασημί πέδιλα. Μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς αναδεικνύεται τέλεια και το μαύρισμα της.

Μαρία Αντωνά

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου φόρεσε ένα βερικοκί φόρεμα, το οποίο έχει set τσόκερ στο ίδιο χρώμα και το συνδύασε με ασπρόμαυρα τακούνια. Δεν μου άρεσε, μπορούσε και καλύτερα.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Μυριέλλα Κουρέντη εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και κοψίματα στη μέση. Όμορφη είναι και της πηγαίνουν τα μαλλιά έτσι λιτά.

Τζο Μαριδάκη-Μυριέλλα Κουρέντη-Σταυρούλα Χρυσαειδή

Για το τέλος άφησα την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία εμφανίστηκε με λεοπάρ ολόσωμη φόρμα σορτς και πράσινα σατινέ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δεν μου αρέσει καθόλου δυστυχώς και εκτός αυτού, έκανε παρόμοιο look με της Βαλέριας Χοψονίδου στον περσινό ημιτελικό του Survivor (δες εδώ).

Σοφιάννα Αβραμάκη