Το φόρεμα της Σμαράγδας Καρύδη - 3 εναλλακτικές από το Marks & Spencer

Εμπριμέ φορέματα σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Το φόρεμα της Σμαράγδας Καρύδη - 3 εναλλακτικές από το Marks & Spencer

Στην τιμητική εκδήλωση - συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη Σμαράγδα Καρύδη, με τον Θοδωρή Αθερίδη τη Δευτέρα 11/07/2022. Η όμορφη ηθοποιός πάντα είναι πολύ κομψή και με το ιδιαίτερο στιλ της καταφέρνει να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Πάμε να δούμε τι φόρεσε

Η Σμαράγδα Καρύδη επέλεjε ένα μακρύ λευκό φόρεμα με κοντά μανίκια και γιακά, το οποίο έχει την εξής ιδιαιτερότητα: είναι εμπριμέ με φρούτα σε όλο το μήκος του. Άκρως καλοκαιρινό και της πηγαίνει πολύ. Το συνδύασε με μαύρες ψηλές πλατφόρμες.

Σμαράγδας Καρύδι

Σου έχω βρει 3 εναλλακτικές από το Marks & Spencer, με τις οποίες θα ξετρελαθείς.

3 εμπριμέ φορέματα από το Marks & Spencer

Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά. Στην παρακάτω φωτογραφία στην αριστερή εικόνα, έχω να σου προτείνω ένα εμπριμέ midi φόρεμα με σούρες από 100% βαμβάκι, με πολύ όμορφα κίτρινα, με πορτοκαλί και μπλε σχέδια (δες εδώ περισσότερα).

Στην συνέχεια έχουμε ένα εμπριμέ ίσιο φόρεμα με φαρδιά μανίκια, του οποίο το μήκος είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Τα βασικά του χρώματα είναι το ροζ, το μωβ και το μπλε, και έχει γεωμετρικά σχέδια (δες εδώ περισσότερα).

Και για το τέλος άφησα το αγαπημένο μου, στην δεξιά εικόνα, το οποίο είναι ένα εμπριμέ maxi αέρινο φόρεμα, που θυμίζει tie dye, καθώς τα σχέδια του είναι σαν νερά, και συνδυάζει το κίτρινο με το καφέ και το γαλάζιο (δες εδώ περισσότερα).

Marks & Spencer φορέματα

Για να προσεγγίσεις την εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδι μπορείς να το συνδυάσεις με 4 μαύρα σανδάλια και πέδιλα από το Marks & Spencer σε τιμές σοκ, που σου είχα προτείνει πρόσφατα (δες τα εδώ).