Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες του Instagram αυτής της εβδομάδας

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, θα σχολιάσουμε τα looks από τις αναρτήσεις των Ελληνίδων της showbiz στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Τι φόρεσαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας; Κάποιες ήταν καλοντυμένες... άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrity Instagram

Ξεκινάμε με την αγαπημένη μου εμφάνιση αυτής της εβδομάδας. Είναι αυτή της Ελένης Φουρέιρα από τις διακοπές της στη Μύκονο. Εμφανίστηκε με ένα σατέν ροζ set, το οποίο απαρτίζεται από φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο με βάτες. Από μέσα φόρεσε μόνο ένα bralette, ενώ επέλεξε μία τσάντα η οποία είχε στρας σε όλο το μήκος της και λευκά sneakers. Ήταν απίστευτα στιλάτη και chic.

Ελένη Φουρέιρα

Δε θα σε αφήσω έτσι, δες εδώ τα απαραίτητα items για να αντιγράψεις αυτό το look πολύ οικονομικά.

Συνεχίζουμε με τη Φαίη Σκορδά, η οποία επέλεξε μία ιδιαίτερη ασύμμετρη μπλούζα η οποία είναι μακριά πίσω, σε πράσινο χρώμα και με animal print. Το συνδύασε με ένα λεοπάρ σορτσάκι και ένα μεγάλο μαύρο καπέλο. Μου αρέσει η ιδέα της ασύμμετρης μπλούζας, όμως η γενική εικόνα δε μου άρεσε δυστυχώς.

Φαίη Σκορδά

Και περνάμε στην Μαριέττα Χρουσαλά και ένα beach look της. Ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, με μία πολύχρωμη φούστα και ένα λιλά top, το οποίο πρέπει να είναι το πάνω μέρος ενός bikini. Είναι σαν το ουράνιο τόξο! Της πάει πολύ αυτό το girly look, εάν και δεν είναι στην αισθητική μου.

Μαριέττα Χουρσαλά

Για το τέλος άφησα την συγκλονιστική επιλογή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με ένα τέλειο floral set, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι και κιμονό. Δε θα σου πω ψέμματα... το ζήλεψα αυτό το look.

Κατερίνα Καινούργιου

Δες εδώ τις floral επιλογές και από άλλες 3 παρουσιάστριες.