Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι στα σοκάκια της Μυκόνου

Τι φόρεσαν στο νησί των ανέμων;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένοι και κακοντυμένοι στα σοκάκια της Μυκόνου

Πολλοί celebrities βρέθηκαν στο νησί των ανέμων την περασμένη εβδομάδα. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός και έκαναν τις βραδινές τους βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι... άλλοι όχι και τόσο.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Και ξεκινάμε με την αγαπημένη μου εμφάνιση, αυτή της Ελένης Φουρέιρα, η οποία επέλεξε ένα υπέροχο σατέν ροζ set, το οποίο απαρτίζεται από φαρδύ παντελόνι και πουκάμισο με βάτες. Από μέσα φόρεσε μόνο ένα bralette, ενώ επέλεξε μία τσάντα η οποία είχε στρας σε όλο το μήκος της και λευκά sneakers. Μου άρεσε πάρα πολύ και άμα θέλεις να αντιγράψεις αυτό το look πάτα εδώ.

Ελένη Φουρέιρα

Συνεχίζουμε με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία πήγε με τον συντροφο της Σπύρο Μαρτίκα. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο η εμφάνιση της, γιατί πάλι κινήθηκε safe, με ένα λευκό φόρεμα και ένα jean πουκάμισο. Μπορούσε και καλύτερα. Ο Σπύρος μου αρέσει πολύ περισσότερο.

Βρισηίδα Ανδριώτου-Σπύρος Μαρτίκας

Και περνάμε στη Χριστιάνα Μπέτα και τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Μου αρέσουν και οι δύο πάρα πολύ. Η Χριστιάνα εμφανίστηκε με ένα υπέροχο σομόν φόρεμα με έναν ώμο, ενώ ο Ανέστης με τέλειο ασπρόμαυρο πουκάμισο.

Χριστιάνα Μπέτα-Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Και συνεχίζουμε με την Ιωάννα Μπούκη και τον σύζυγο της Αντώνη Σρόιτερ. Η Ιωάννα εμφανίστηκε με ένα μαύρο set, το οποίο απαρτίζεται από crop top και μακριά φούστα με μεγάλο σχίσιμο στο πόδι και σούρες. Το συνδύασε με τσάντα και πέδιλα, τα οποία ήταν όλα με στρας. Ήταν πανέμορφη όπως πάντα. Ο Αντώνης Σρόιτερ δεν μου άρεσε αυτή τη φορά.

Αντώνης Σροίτερ-Ιωάννα Μπούκη

Εάν σου άρεσε το look της Ιωάννας δες εδώ πως να το αντιγράψεις.

Η Σάγια διασκέδασε με μία μπεζ με μαύρη εμπριμέ μπλούζα, jean και μαύρη ζακέτα. Την έχουμε δει πολύ στιλάτη στο παρελθόν, αυτή τη φορά δεν μου άρεσε δυστυχώς.

Shaya

Για το τέλος άφησα δύο ακόμη αγαπημένες μου εμφανίσεις, αυτές της Ραμόνας Βλαντή και της Υβόννης Ντόστα. Και οι δύο είναι συγκλονιστικές. Η Ραμόνα φόρεσε λευκό φόρεμα με λευκό κορσέ, κίτρινο κιμονό και σαμπό, ενώ η Υβόννη μία oversized μπλούζα με πούλιες, κρόσσια και σαμπό.

Ραμόνα Βλαντή και Υβόννη Ντόστα