Οι 4 πιο iconic στιγμές της Βίκυς Καγιά με μαύρο φόρεμα - Τι θα μπορούσε να φορέσει μία 40 plus

Αντίγραψε το στιλ της

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Οι 4 πιο iconic στιγμές της Βίκυς Καγιά με μαύρο φόρεμα - Τι θα μπορούσε να φορέσει μία 40 plus

Το μαύρο χρώμα είναι στη ζωή κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Έτσι δε μπορεί να μην το επιλέξει η αγαπημένη σε όλους μας Βίκυ Καγιά. Σήμερα θα μιλήσουμε αποκλειστικά για φορέματα, καθώς είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει κάποια που να μην έχει έστω ένα μαύρο φόρεμα.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με total black look. Όλες οι φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μπορείς να πάρεις κι άλλες ιδέες.

4 φορές που η Βίκυ Καγιά φόρεσε μαύρο φόρεμα

Η παρακάτω εμφάνιση είναι και η πιο πρόσφατη. Φόρεσε αυτό το λεγόμενο, μικρό μαύρο φόρεμα, στα backstage του GNTM 5 που γυρίζεται. Το συνδύασε με μαύρα, λεπτεπίλεπτα σανδάλια.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Βίκυ Καγιά

Στην συνέχεια έχουμε την εμφάνιση της στο Φεστιβάλ των Καννών. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου φόρεμα, καθώς έχει συγκλονιστικά ανοίγματα στη μέση, ιδιαίτερο δέσιμο και άνοιγμα στο πόδι.

Βίκυ Καγιά

Μία ακόμη εμφάνιση της, είναι αυτή στη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω με ένα midi φόρεμα με πιέτες. Το συνδύασε με μαύρα σανδάλια με μικρό τακούνι.

Βίκυ Καγιά

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε ένα φόρεμα το οποίο φόρεσε στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού spot. Απότι φαίνεται η Βίκυ Καγιά, όπως και εμείς, αγαπάει τα μαύρα φορέματα, γι' αυτό δες εδώ μερικά που έχω να σου προτείνω σε τιμές σοκ.

Βίκυ Καγιά