Beach Report - Κορίτσια στον ήλιο!

Δες τα beach looks των πιο εκκεντρικών Ελληνίδων της showbiz

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Beach Report - Κορίτσια στον ήλιο!

«Σαράντα βαθμοί, λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, πάμε παραλία», τραγουδάει η Ελένη Φουρέιρα και τώρα με τον καύσωνα είναι ό,τι πρέπει. Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο και οι παραλίες γεμίζουν. Ανάμεσα σε εκείνους που απέδρασαν για λίγες σταγόνες δροσιάς βρίσκονταν και αρκετές παρουσιάστριες και αγαπημένες επώνυμες, με τις οποίες γιορτάζουμε το καλοκαίρι κι εκείνες μας δροσίζουν με τις πόζες τους.

Κορίτσια στον ήλιο

Από την Αρετή Σιδέρη

Ζέτα Μακρυπούλια

Κάθε λόγο να χαίρεται έχει η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, και να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης. Λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά της η Ζέτα Μακρυπούλια χαλαρώνει στον ήλιο και χαμογελάει παιχνιδιάρικα στον φακό. «Ανέμελη, αγουροξυπνημένη, ήρεμη, σκεπτική, μέχρι να πιάσω το μαλλί… Μετά πιάνω τον χορό!», ανέφερε μεταξύ άλλων στο καλοκαιρινό της μήνυμα!

Ζέτα Μακρυπούλια

Δανάη Μπάρκα

«Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος» για την Δανάη Μπάρκα, και γιατί να μην είναι μετά τη φετινή χρονιά, που την δικαίωσε από άποψη τηλεθέασης. «Πάμε Δανάη» ολοταχώς στην... παραλία με την παρουσιάστρια να βάζει το μαγιό της και να μας χαιρετάει δίπλα στην πισίνα, από την αγαπημένη της Καλαμάτα. Στην περιοχή διατηρεί εξοχικό η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία περνούν άφθονες στιγμές μαζί, όταν δεν τις δεσμεύουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δανάη Μπάρκα

Κατερίνα Καινούργιου

Ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς πρωινό ξύπνημα και παρέα με τον καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Στη Μύκονο βρέθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, απ' όπου τράβηξε άφθονα φωτογραφικά στιγμιότυπα με φόντο το ηλιοβασίλεμα. «Λίγο πριν τη δύση του ηλίου… Και είναι σχεδόν αδύνατο πλέον να παρακολουθήσω ένα ηλιοβασίλεμα χωρίς να… ονειρευτώ…», έγραψε με ρομαντική διάθεση η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Κατερίνα Καινούργιου

Μπέττυ Μαγγίρα

«Κι αν ξυπόλυτη χορεύω», τραγουδάει η Μπέττυ Μαγγίρα από τις Κυκλάδες με μαύρο μπικίνι και ασορτί σκυλάκι να της κάνει παρέα. Μεγάλα κέφια για την παρουσιάστρια του Open, ειδικά από τη στιγμή που ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι και το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Μπέτυ Μαγγίρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην Πάρο απολαμβάνει τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως κάθε χρόνο μόλις πέφτει η αυλαία του «Happy Day» στον Alpha. Και καλύτερη παρέα από τα παιδιά της, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη-Εφραίμ δεν υπάρχει... «Να έχετε υγεία και φυσικά αυτούς που αγαπάτε στην αγκαλιά σας», ευχήθηκε η παρουσιάστρια, έχοντας αγκαλιά τις τρεις αγάπες της ζωής της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Καλομοίρα και Μαριέττα Χρουσαλά

Συνάντηση με αέρα Αμερικής, αφού η μεν μένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και η δε πέρασε χρόνια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Παρόλα αυτά στην Αθήνα βρέθηκαν η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά και στην παραλία γνωστού ξενοδοχείου απ' όπου τράβηξαν αναμνηστικά στιγμιότυπα. Αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο γυναίκες δένει μεγάλη φιλία και κουμπαριά, αφού μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο, η Μαριέττα Χρουσαλά βάφτισε την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία.

Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά