Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα σοκάκια της Μυκόνου

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα σοκάκια της Μυκόνου

Πολλοί celebrities βρέθηκαν στο νησί των ανέμων τις τελευταίες μέρες. Περπάτησαν στα σοκάκια, και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους απαθανάτισε. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες.. άλλες όχι και τόσο.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους

Ξεκινάμε με μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, αυτή της πανέμορφης Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έκανε τη βόλτα της με τον σύζυγο της, Αντώνη Ρέμο. Εμφανίστηκε με ένα άκρως καλοκαιρινό, κοραλί φόρεμα, με εμπριμέ σχέδια και καφέ - μπεζ λεπτομέρειες. Είναι midi και το συνδύασε πολύ σωστά με εσπαντρίγιες. Είναι ένα boho chic look και με τον κότσο και το κοραλί κραγιόν που επέλεξε, απογείωσε την εμφάνιση της. Παίρνει 10/10.

Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ

Συνεχίζουμε με την Αθηνά Οικονομάκου, της οποίας περισσότερες της επιλογές είναι από την εταιρία που διαθέτει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, ProjectSoma. Φόρεσε ένα υπέροχο cut out, μαύρο φόρεμα, με διάτρητο ύφασμα και κοψίματα στη μέση. Το μανίκι του είναι 2/4 και το συνδύασε με μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Η απίστευτη τσάντα που φοράει χιαστί είναι από τον οίκο Dior και είναι personalized, δηλαδή μπορείς να προσθέσεις γράμματα στο λουρί. Η Αθηνά πρόσθεσε τα αρχικά της, "ΑΟ". Η τιμή της; 4.300 € (δες εδώ και μία ακόμη τσάντα αξίας άνω των 5.573 €, από τον οίκο Chanel, που κράτησε στη Μύκονο). Τα μποτάκια που επέλεξε για να ολοκληρώσει το look της, χαλάνε πολύ αυτήν την εικόνα. Θα μπορούσε να φορέσει κάποιες άλλες καλοκαιρινές μπότες ή flat σανδάλια.

Νικόλ Παναγιώτου-Αθηνά Οικονομάκου

Και συνεχίζουμε με μία από τις πιο καλοντυμένες της Μυκόνου, τη Σάσα Σταμάτη, η οποία εμφανίστηκε με ένα πανέμορφο εμπριμέ set. το οποίο απαρτίζεται από κοντομάνικο crop top και mini φούστα. Το μάτι μου έπεσε όμως στην εκρού, με χρυσές λεπτομέρειες, μικρή τσαντούλα που κρατάει. Είναι από το διάσημο οίκο Gucci και πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι που ταιριάζει πολύ σε καλοκαιρινά looks (δες εδώ πόσο κοστίζει). Μου αρέσει όλο το look της.

Σάσα Σταμάτη

Η υπέρλαμπρη Κατερίνα Καινούργιου, έκανε τη βραδινή της βόλτα με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και φόρεσε ένα υπέροχο μαύρο σατέν φόρεμα. Μπορεί να σου ακούγεται απλό, όμως δεν είναι καθώς έχει σε όλο το μήκος του αστέρια με στας, πράγμα που το κάνει πολύ ιδιαίτερο. Ιδίως με τα σκουλαρίκια και τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω, έχει απογειώσει την εμφάνιση της (δες εδώ και το πράσινο σατέν φόρεμα, αξίας 179 € που φόρεσε στη Μύκονο. Στο βρήκαμε με 29,95 €). Το μόνο που δε μου αρέσει και θεωρώ πως δεν ταιριάζει είναι το jean jacket. Θα μπορούσε να φορέσει κάτι άλλο ως πανωφόρι.

Κατερίνα Καινούργιου-Χάρης Σιανίδης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ποζάρει με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα. Η Νατάσα επέλεξε ένα απλό look, αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψό.... τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο και ριγέ μπλούζα. Η Χριστιάνα από την άλλη, με πιο girly διάθεση, εμφανίστηκε με ένα υπέροχο, σε nude απόχρωση φόρεμα και flat σανδάλια στο ίδιο χρώμα.

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα

Με πράσινο φόρεμα, σε animal print καμηλοπάρδαλης, η Πηγή Δεβετζή περπάτησε στα σοκάκια του νησιού με τον φίλο της Νίκο Κοκλώνη. Της αρέσει πολύ το animal print και μας το δείχνει στις περισσότερες φωτογραφίες της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δες εδώ τα bikini με animal print που φόρεσε στη Μύκονο). Το φόρεμα της συνδυάζει δύο έντονα χρώματα, το πράσινο και το κίτρινο και ολοκλήρωσε αυτό το look με flatforms και λευκή τσάντα. Πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση θα έλεγε κανείς. Εάν με ρωτάς η τσάντα δεν ταιριάζει καθόλου.

Νίκος Κοκλώνης-Πηγή Δεβετζή

Για το τέλος άφησα την Ιωάννα Μπούκη, η οποία απόλαυσε το μπάνιο της με το σύζυγο της, Αντώνη Σρόιτερ. Εμφανίστηκε στην παραλία της Μυκόνου με απίστευτο sexy, φούξια μπικίνι. Το συνδύασε τζιν σορτσάκι, μπεζ σαμπό και μεγάλη τσάντα από τον οίκο Dior. Τα σαμπό δεν ταιριάζουν με αυτή την εμφάνιση. Θα μπορούσε να φορέσει chunky sandals, γιατί έχει μία πολύ φρέσκια εικόνα και θα της πήγαιναν. Κατά τα άλλα όμως, είναι απλή, όμορφη και περιποιημένη.

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη