3.309 ευρώ κοστίζουν μόνο η Gucci τσάντα και τα σανδάλια της Σάσας Σταμάτη στη Μύκονο - Το υπέρκομψο set με το οποίο εμφανίστηκε

Τι φόρεσε στα σοκάκια του νησιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3.309 ευρώ κοστίζουν μόνο η Gucci τσάντα και τα σανδάλια της Σάσας Σταμάτη στη Μύκονο - Το υπέρκομψο set με το οποίο εμφανίστηκε

Μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, είναι η Σάσα Σταμάτη, η οποία περνάει τις διακοπές της στη Μύκονο εδώ και καιρό. Αυτή τη φορά την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr στα σοκάκια του νησιού, την Κυριακή 21/08/2022.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Η εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σχολιάσει το στιλ της και για ακόμη μία φορά δεν έχω λόγια. Επέλεξε ένα φοβερό set σε στιλ πιζάμας, το οποίο έχουμε πει αμέτρητες φορές πόσο κομψό και μεγάλη τάση αποτελεί. Είναι εμπριμέ με βάση το λευκό και έχει σχέδια από τιρκουάζ και πορτοκαλί ψάρια σε όλο το μήκος του.

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον όμως, είναι η τσάντα και τα flat mules της από τον διάσημο οίκο μόδας, Gucci. Είναι και τα δύο δερμάτινα, στο υπέρκομψο καφέ χρώμα που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, με χρυσές λεπτομέρειες. Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 2.467 €, ενώ των mules στα 842 € (δες εδώ και μία ακόμη τσάντα Gucci που κράτησε στη Μύκονο, αξίας 1.900 €). Απ' ότι φαίνεται έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συγκεκριμένο οίκο μόδας και όχι άδικα, καθώς της ταιριάζει πολύ.

Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα.

Σάσα Σταμάτη