Με μακρυμάνικο μπικίνι κάνει σερφ η Ιωάννα Μαλέσκου (photo) - Ποιες άλλες Ελληνίδες celebrities το φόρεσαν αυτό το καλοκαίρι;

Ποια το έβαλε καλύτερα;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Με μακρυμάνικο μπικίνι κάνει σερφ η Ιωάννα Μαλέσκου (photo) - Ποιες άλλες Ελληνίδες celebrities το φόρεσαν αυτό το καλοκαίρι;

Σερφ δοκίμασε να κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου και φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Αυτό που μου έκανε θετική εντύπωση όμως είναι το υπέροχο μπικίνι που επέλεξε.

Παρακάτω θα δεις το τελευταίο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φοράει ένα υπέροχο εμπριμέ, μακρυμάνικο μαγιό, με βάση το μαύρο και floral σχέδια.

Ιωάννα Μαλέσκου

Δεν είναι η μόνη όμως που αγαπάει τα μακρυμάνικα μαγιό, καθώς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα έχει τιμήσει αρκετές φορές.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Στην παρακάτω φωτογραφία την βλέπουμε με ένα απίστευτο λεοπάρ, μακρυμάνικο, ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ μπροστά. Είναι από την εταιρία Wigglesteps και κοστίζει 89,95 € (στο βρήκαμε όμως στη μισή τιμή... πάτα εδώ για να το δεις).

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη έχει και ένα ακόμη, το οποίο είναι από την εταιρία MaaBoo Swimwear και έχει υπέροχο φούξια χρώμα και μπλε τίγρεις, σε όλο το μήκος του. Η πλάτη είναι ανοιχτή και της πηγαίνει γάντι (δες εδώ μία εναλλακτική λύση που σου προτείνουμε)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τέλος, και η καλλίγραμμη Ειρήνη Κολιδά έκανε ένα post στο οποίο φοράει ένα υπέροχο μαύρο, μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό, με αφαιρούμενα μανίκια. Είναι απίστευτα sexy και κολακεύει κάθε σώμα.

eirini kolida