Η Σοφία Καρβέλα μας δείχνει με απλά κομμάτια πως να είσαι στιλάτη το φθινόπωρο

Τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Η Σοφία Καρβέλα μας δείχνει με απλά κομμάτια πως να είσαι στιλάτη το φθινόπωρο

Η κόρη των ταλαντούχων, Άννα Βίσση και Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα, έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως είναι μία από τις πιο στιλάτες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Για το λόγο αυτό κάθε φορά που αναρτά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παίρνω την ευκαιρία να σχολιάσω το στιλ της.

Αυτή τη φορά στο τελευταίο της post, μας δείχνει τις αγαπημένες της επιλογές, για το φθινόπωρο που μας έρχεται. Πάμε να τις δούμε!

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

4 looks της Σοφίας Καρβέλα για το φθινόπωρο

Ξεκινάμε με το αγαπημένο μου το οποίο είναι αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα κουστούμι, με oversized παντελόνι και σακάκι, σε γκρι χρώμα. Το συνδύασε με φούξια πλεκτό ζιβάγκο και σκούρο γκρι σκουφάκι.

Στη διπλανή εικόνα, την βλέπουμε με κόκκινο καρό σακάκι, κόκκινο μπερέ, μπλε τζιν και πουά, μπεζ πουκάμισο.

Σοφία Καρβέλα

Απ' ότι φαίνεται η συλλογή με σακάκια της Σοφίας Καρβέλα είναι μεγάλη. Πανάκριβοι οίκοι μόδας, όπως Chanel και YSL, πρωταγωνιστούν στην ντουλάπα της (δες τα εδώ).

Και περνάμε σε δύο looks με πιο σκούρες αποχρώσεις. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι, το οποίο συνδύασε με μπεζ μπλούζα και ένα νέο trend, τα fluffy παπούτσια. Ολοκλήρωσε το look της με φιστικί σκούφο.

Επίσης σου βρήκα 2 βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου, ιδίως εάν είσαι ηλικίας 40 plus. Δες τα εδώ! Πρόκειται για ένα πασπαρτού μπλέιζερ σε διάφορα χρώματα και ένα τζιν από το Zara με 39,95 €.

Τέλος, στη δεξιά εικόνα μας δείχνει ένα υπέρκομψο μακρύ, μαύρο παλτό, το οποίο ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Το συνδύασε με ψηλές μπεζ μπότες, μπλε τζιν και μαύρη μπλούζα.

Σοφία Καρβέλα