Το κρουαζέ, πολύχρωμο, mini φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το must have κομμάτι του φθινοπώρου - Το φόρεσε σε θεατρική παράσταση

Τι φόρεσε η όμορφη ηθοποιός;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Το κρουαζέ, πολύχρωμο, mini φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη είναι το must have κομμάτι του φθινοπώρου - Το φόρεσε σε θεατρική παράσταση

Στη θεατρική παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», στο Θέατρο Βράχων, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε την Κατερίνα Παπουτσάκη, το βράδυ της Δευτέρας 29/08/2022. Εκεί παρευρέθηκαν κι άλλοι Έλληνες celebrities, όπως η Δανάη Μπάρκα (δες εδώ το φόρεμα με animal print και ένα παρόμοιο που έχω να σου προτείνω με 55,99 €). Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι πάντα καλοντυμένη και τις αρέσουν πολύ τα εμπριμέ υφάσματα. Πάμε να δούμε τι φόρεσε αυτή τη φορά.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Επέλεξε ένα κρουαζέ, πολύχρωμο, mini φόρεμα, το οποίο έχει ως βάση το εκρού και σχέδια στις αποχρώσεις του κεραμιδί, του μπεζ και του pastel μπλε. Έχει βάτες και μανίκι 2/4, πράγμα που το κάνει πολύ κομψό και elegant.

Είναι ένα κομμάτι το οποίο είναι ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του φθινοπώρου και η αγορά έχει πολλά αντίστοιχα. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και ταιριάζει με πολλά ζευγάρια παπουτσιών. Με λίγα λόγια, ένα τέτοιο φόρεμα σου λύνει τα χέρια.

Κατερίνα Παπουτσάκη