Πάνω από 100 ζευγάρια παπούτσια έχει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (photo) - Μας δείχνει τη ντουλάπα της με ένα συγκλονιστικό φόρεμα

Τι φόρεσε η όμορφη ηθοποιός;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πάνω από 100 ζευγάρια παπούτσια έχει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (photo) - Μας δείχνει τη ντουλάπα της με ένα συγκλονιστικό φόρεμα

Έχουμε πάθει σοκ με την τεράστια παπουτσοθήκη, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Αποτελείται από περισσότερα από 100 ζευγάρια παπούτσια και μου φαίνεται λογικό, καθώς είναι μία πολύ στιλάτη γυναίκα, η οποία θέλει να αλλάζει συνέχεια εμφανίσεις.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Με τη βοήθεια μίας ειδικού, η οποία την βοήθησε να οργανώσει την ντουλάπα της (Instagram: @thetidyguru), τα κατάφερε μετά από ένα μήνα, και ιδού το αποτέλεσμα.

Ανήρτησε λοιπόν το post που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να μοιραστεί τη χαρά της μαζί μας. Επέλεξε ένα υπέροχο maxi φόρεμα, από την εταιρία Peace and Chaos, το οποίο είναι εμπριμέ, μαύρο, με κίτρινα και κόκκινα σχέδια.

Μιας και μιλάμε για παπούτσια, δες εδώ τις μπότες που θα φοράς όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα, στο Zara από 49,95 € μόνο.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @penelopeanastasopoulou

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @penelopeanastasopoulou