Και η Ελένη Μενεγάκη με ολόσωμη φόρμα στην πρεμιέρα της εκπομπής της - Το look που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Τι φόρεσε η όμορφη παρουσιάστρια;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: Instagram - @elenimenegaki
Πηγή: Instagram - @elenimenegaki

Ακόμη μία εκπομπή έκανε πρεμιέρα σήμερα. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη μεσημεριανή ζώνη και την εκπομπή Ελένη, με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη, στο κανάλι του Mega.

Τι φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη;

Έκανε την έκπληξη επιλέγοντας μία ολόσωμη φόρμα. Όμως δεν ήταν η μόνη, καθώς ολόσωμη φόρμα επέλεξε και η Δούκισσα Νομικού στην πρεμιέρα της εκπομπής της σήμερα (δες την εδώ).

Η ολόσωμη φόρμα της Ελένης είναι στράπλες, με σατέν ύφασμα, σε γαλάζιο χρώμα, που την κολακεύει πάρα πολύ. Η συγκεκριμένη είναι από την εταιρία We Coss και είναι custom made, δηλαδή δημιουργήθηκε για την ίδια προσωπικά και την ημέρα της πρεμιέρας της. Ολοκλήρωσε το look της με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και άφησε κάτω τα μαλλιά της με ανάλαφρες μπούκλες.

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα 05/09/2022, εκτός από τις εκπομπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Ελεονώρας Μελέτη και της Ελένης Χατζίδου (δες εδώ τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες) και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και της Δανάης Μπάρκα (δες εδώ τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες).

Ελένη Μενεγάκη
Πηγή: Instagram - @elenimenegaki

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.