Με εντυπωσιακά φορέματα και co-ord set, ο Τζεφ Μοντάνα, η Ανίτα Μπραντ και η Εβελίνα Νικόλιζα στο σινεμά

Οι υπέρκομψες εμφανίσεις τους

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Στην επίσημη προβολή της ταινίας "Ticket to Paradise", στο Cine Πολεμικό Μουσείο, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities, το βράδυ της Τετάρτης 07/09/2022. Ανάμεσα τους και ο Τζεφ Μοντάνα, η Ανίτα Μπραντ και η Εβελίνα Νικόλιζα, οι οποίοι είχαν τις πιο κομψές εμφανίσεις. Πάμε να τις δούμε και να τις σχολιάσουμε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι φόρεσαν στο σινεμά;

Ξεκινάμε με τον Τζεφ Μοντάνα, ο οποίος επέλεξε ένα υπέροχο co-ord set, τύπου πιτζάμα, το οποίο απαρτίζεται από κοντομάνικο πουκάμισο και παντελόνι. Το συνδύασε με λευκά sneakers, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε έντονο κόκκινο κραγιόν. Πολύ ωραία εμφάνιση.

Έχω να σου προτείνω 4 σετάκια από το Zara, τα οποία ξεκινάνε από 15,95 € (δες τα εδώ).

 Τζεφ Μοντάνα

Στη συνέχεια έχουμε την υπέρκομψη εμφάνιση της Ανίτας Μπραντ, η οποία ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, Χάρη Χριστόπουλου (δες εδώ το νυφικό της και τις αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους). Στο σινεμά επέλεξε ένα maxi, floral φόρεμα σε απαλό ροζ χρωματικούς τόνους. Ολοκλήρωσε το look της με ροζ τσάντα και mules με στρας.

Χάρης Χριστόπουλος- Αννίτα Μπραντ

Τέλος, έχουμε την εμφάνιση της τραγουδίστριας, ηθοποιού, blogger και προσφάτως χωρισμένης, Εβελίνας Νικόλιζα. Ξεχώρισε, καθώς φόρεσε ένα ροζ, floral φόρεμα, με λουλούδια σε κόκκινο, πορτοκαλί, μωβ και τιρκουάζ.

Εβελίνα Νικόλιζα