Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη, σε κάλεσμα μετά την πρεμιέρα του πρωινού - Οι εμφανίσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Τι φόρεσαν μετά την εκπομπή;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη, σε κάλεσμα μετά την πρεμιέρα του πρωινού - Οι εμφανίσεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες της showbiz, στο κάλεσμα που πραγματοποιήθηκε μετά την πρεμιέρα της εκπομπής το Πρωινό Μας, του ΣΚΑΙ, σε εστιατόριο της Κηφισιάς, τη Δευτέρα 13/09/2022. Εκεί φυσικά ήταν και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τι φόρεσαν και εάν έχεις στιλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Τι επέλεξαν Σκορδά, Χριστοπούλου και Γραμμέλη

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό, κοντομάνικο, midi, μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με μαύρες γόβες.

Πρόσφατα του πρότεινα 4 παρόμοια ζευγάρια γόβες, σε πολύ οικονομικές τιμές (δες τα εδώ).

Φαίη Σκορδά

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν πιο casual, με ένα ριγέ κοντομάνικο μπλουζάκι, συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι και μία πολύ μεγάλη τάση για το φετινό φθινόπωρο (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες), τις μπαλαρίνες.

Έλενα Χριστοπούλου

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανίστηκε με την φούξια μπλούζα που φόρεσε και η Ελένη Τσολάκη πριν λίγες μέρες. Είναι από το Zara (δες την εδώ και βρες τον κωδικό από το κατάστημα) και την συνδύασε με μαύρο παντελόνι και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπεζ χρώμα.

Αφροδίτη Γραμμέλη