Τα 3 πιο στιλάτα και το 1 κακό look της Σοφίας Χατζηπαντελή στην πρεμιέρα του GNTM

Τα τολμηρά ντυσίματα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα 3 πιο στιλάτα και το 1 κακό look της Σοφίας Χατζηπαντελή στην πρεμιέρα του GNTM

Χθες 19/09/2022 έγινε η πρεμιέρα του αγαπημένου μας reality, GNTM 5. H νέα κριτής, Σοφία Χατζηπαντελή, βρίσκεται χρόνια στο χώρο της μόδας και η παρουσία της στο show, ήταν εκρηκτική. Άλλαξε αρκετά looks, εμείς όμως έχουμε συγκεντρώσει και θα σχολιάσουμε τα 4 πιο εντυπωσιακά. Τα τρία μας άρεσαν πολύ... ένα όμως καθόλου.

Τι φόρεσε η Σοφία στην πρεμιέρα του GNTM

Ένα από τα αγαπημένα μας είναι αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Πρόκειται για ένα μωβ κιμονό, το οποίο συνδύασε με μαύρη ζώνη-κορσέ και συγκλονιστικά, λευκά, ψηλοτάκουνα πέδιλα με πούπουλα.

Σοφία Χατζηπαντελή

Δες εδώ και το συγκλονιστικό, μαύρο φόρεμα της Βίκυς Καγιά, στο GNTM, το οποίο κοστίζει 1.090 €. Το Zara έχει σχεδόν το ίδιο με 29,95 €.

Έπειτα είδαμε ένα διάτρητο μπλε-μαύρο φόρεμα, το οποίο είναι μακρύ και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και κολιέ με χάντρες στα ίδια χρώματα με το φόρεμα. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο όμως, είναι το μπλε extension που προσέθεσε στα μαλλιά της.

Σοφία Χατζηπαντελή

Η εμφάνιση που δεν μας άρεσε καθόλου, είναι αυτή που θα δεις παρακάτω. Επέλεξε να ντυθεί στα κόκκινα, με μία στράπλες, καρό μπλούζα και ένα κόκκινο κολάν, με γυαλιστερό ύφασμα. Τα συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

Ωστόσο, τα μαλλιά της ήταν τέλεια. Δες εδώ πως θα δημιουργήσεις με 2 απλά βήματα, την τέλεια αλογοουρά με όγκο, όπως της Σοφίας στο χθεσινό επεισόδιο.

Σοφία Χατζηπαντελή

Τέλος, μία ακόμη αγαπημένη μας εμφάνιση είναι αυτή με το μαύρο σατέν φόρεμα, με τις μεταλλικές λεπτομέρειες στις τιράντες και το ντεκολτέ. Το συνδύασε με απίστευτες γόβες σε μαύρο χρώμα, με λουριά.

Σοφία Χατζηπαντελή