Είσαι έγκυος; 3 στυλάτα και άνετα looks της Ιωάννας Τούνη, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μπορείς ωστόσο να τα βάλεις ακόμη και εάν δεν είσαι εγκυμονούσα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Είσαι έγκυος; 3 στυλάτα και άνετα looks της Ιωάννας Τούνη, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το οποίο θα είναι αγοράκι. Μας έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πόσο στιλάτη είναι... από τις εμφανίσεις της χρόνια πριν, στο τηλεοπτικό show My Style Rock, μέχρι τις εμφανίσεις της τώρα που είναι έγκυος.

Σήμερα θα δούμε τρία στυλάτα, αλλά και ταυτόχρονα άνετα looks, τα οποία μπορούμε να υιοθετήσουμε όλες μας, είτε είμαστε έγκυες, είτε όχι. Πάμε να τα δούμε και μην ξεχνάς πως εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

3 looks της Ιωάννας

Αξέχαστη είναι η εμφάνιση της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον ALPHA, όπου επέλεξε ένα εφαρμοστό, μαύρο, μακρύ φόρεμα, συνδυασμένο με τιρκουάζ ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είναι άνετο, κομψό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε με sneakers, είτε με τακούνια.

Ιωάννα Τούνη

Στην Κηφισιά, απόλαυσε το μεσημεριανό της, με ένα casual look. Εμφανίστηκε με baggy, μπλε τζιν και μαύρο μπουστάκι, αφήνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της ακάλυπτη. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο της με ασπρόμαυρα sneakers.

Ιωάννα Τούνη

Στο Instagram, όπου είναι πολύ ενεργή, φροντίζει να μας δείχνει τα περισσότερα outfit της, αυτή την περίοδο της εγκυμοσύνης. Ένα από αυτά είναι και το λευκό, co-ord σετάκι που επέλεξε χθες, 19/09/2022, το οποίο απαρτίζεται από σορτς και μακρυμάνικο crop top.

Ιωάννα Τούνη