Είτε είσαι 20, είτε 60, το look της Νατάσσας Μποφίλιου στο Ηρώδειο, μπορείς να το υιοθετήσεις - Λευκό σύνολο και χρυσό κιμονό

Τόλμησε το και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Στο Ηρώδειο, τραγούδησε η αγαπημένη σε όλους Νατάσσα Μποφίλιου, για το αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο, για τα 60 χρόνια μουσικής. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr και απαθανάτισε το καταπληκτικό look που επέλεξε πάνω στη σκηνή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

Το look της Νατάσας Μποφίλιου

Το look της μπορεί να φορεθεί από 20χρονες μέχρι 60χρονες, με πολύ μικρές αλλαγές, καθώς επέλεξε ένα λευκό σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από μακρύ παντελόνι και top. Εσύ, αντί για crop top, μπορείς να φορέσεις και ένα τιραντάκι ή ζιβάγκο. Το κομμάτι που ξεχωρίζει όμως στην υπέροχη εικόνα της Νατάσσας, είναι το μακρύ, πορτοκαλί-χρυσό κιμονό της. Είναι αέρινο, με μεγάλα μανίκια και της ταιριάζει γάντι.

Νατάσα Μποφίλιου
NDP

H 71χρονη Χάρις Αλεξίου, πριν λίγες μέρες, εμφανίστηκε και εκείνη στη σκηνή με κιμονό. Σου βρήκαμε ένα παρόμοιο στο Mango (δες το εδώ).

Αντίγραψε το look της

Το Marks & Spencer έχει ένα παντελόνι, παρόμοιο με αυτό της Νατάσσας, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις όπως εκείνη.

Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο κοστίζει 49,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Marks & Spencer παντελόνι
www.marksandspencer.com