Καλοντυμένες και κακοντυμένες στα 25α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV, στο Dionysos Zonar’s

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Την Τρίτη 20/09/2022, πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό χώρο της Αθήνας, Dionysos Zonar’s, το Annual Fashion TV World’s Excellence Gala για τα 25α «τηλεοπτικά» γενέθλια του Fashion TV, του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου μόδας στον κόσμο. Οι διοργανωτές του, Δημήτρης και Γιώργος Μελισσανίδης και Ευάγγελος Πούλιος, ανακοίνωσαν το λανσάρισμα του Fashion TV Greece, ένα γεγονός που αναβαθμίζει τη θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Νίκος Κοκλώνης και εκεί παρευρέθηκαν αμέτρητοι καλεσμένοι από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς μόδας, της επιχειρηματικότητας και της πολιτικής. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities

Ξεκινάμε με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε ένα total black look, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι, με δερμάτινη, μαύρη ζώνη-κορσέ. Κομψή και elegant!

Κατερίνα Καινούργιου

Συνεχίσουμε με την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ποζάρει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, φορώντας ένα υπέρλαμπρο μαύρο, κολλητό φόρεμα, με σκίσιμο στο πόδι. Το συνδύασε με ασημένια τσάντα με στρας και υπέροχα σκουλαρίκια με αστέρια. Δεν τρελάθηκα.. η εμφάνιση της λίγες μέρες πριν στο opening party του νέου εστιατορίου του Βασίλη στη Γλυφάδα, μου άρεσε περισσότερο (δες την εδώ).

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Παρακάτω θα δεις και τις αδερφές του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα και Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου. Η Αλεξάνδρα εμφανίστηκε με ένα υπέροχο cut-out, τιρκουάζ, μακρυμάνικο, mini φόρεμα, ενώ η Αφροδίτη με ένα εμπριμέ, mini φόρεμα, στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του φούξια και με πούλιες σε όλο το μήκος του. Το φόρεμα της Αλεξάνδρας θα ήταν πιο εντυπωσιακό εάν ήταν maxi.

Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου - Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου

Η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με τον Βλάσση Χολέβα και όπως πάντα, φοράει κάτι πολύ εντυπωσιακό. Αυτή τη φορά επέλεξε τιρκουάζ mini φόρεμα, με μακριά ουρά από τούλι και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με στρας. Εάν πω ότι μου άρεσε, θα είναι ψέματα. Θέλω να δω την Μαρίνα με μία μοντέρνα εμφάνιση, βασισμένη στη μόδα του σήμερα.

Βλάσσης Χολέβας - Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη

Έπειτα έχουμε την Ναταλία Δραγούμη και τη Μιμή Ντενίση. Η Ναταλία ήταν πολύ κομψή με ένα κεραμιδί co-ord set και ασημένια τσάντα. Η Μιμή επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο μπλέιζερ, με μωβ και μαύρα στρας, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα μποτάκια. Ενώ μου αρέσει πολύ το ιδιαίτερο αυτό μπλέιζερ, τα υπόλοιπα κομμάτια κατεβάζουν την εικόνα της, αντί να την ανεβάζουν. Θα έπρεπε να επιλέξει ένα πιο φαρδύ, ριχτό παντελόνι και γόβες με στρας. Η λιλά τσάντα της μου αρέσει.

Δες εδώ και το συγκλονιστικό ασπρόμαυρο look της, σε απονομή βραβείων. Σου βρήκαμε όλα τα κομμάτια από 29,99 €.

Ναταλία Δραγούμη - Μιμή Ντενίση

Συνεχίζουμε με την νικήτρια του My Style Rocks, Αρετή Λις, η οποία είναι πάντα καλοντυμένη. Πόζαρε με τον πρώην συμπαίκτη της Μηνά Αηδόνη και τον συγκλονιστικό Λάκη Γαβαλά. Εμφανίστηκε με μαύρη, mini φούστα και μπουστάκι, συνδυασμένα με δερμάτινο jacket και ψηλές δερμάτινες μπότες. Ακόμη επέλεξε γυαλιά ηλίου. Ήταν πολύ στιλάτη.

Αρετή Λις - Μηνάς Αηδόνης - Λάκης Γαβαλάς

Ακόμη μία νικήτρια του My Style Rock, παρευρέθηκε εκεί και αυτή είναι η Ραμόνα Βλαντή. Με ιδιαίτερο στιλ, όπως πάντα, εντυπωσίασε εκείνη τη βραδιά. Επέλεξε ένα μαύρο διάτρητο, δαντολωτό ζακετάκι-μπλούζα, με λευκό παντελόνι και τακούνια σε animal print. Αυτό που μου κέντρισε όμως το ενδιαφέρον είναι το απίστευτο head piece και τα σκουλαρίκια της.

Ραμόνα Βλαντή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ποζάρει με την Έλενα Βρεττού και την Ελπίδα Βασιλειάδου, με ένα από τα ωραιότερα φορέματα που έχει φορέσει. Είναι ροζ pale, floral, με κρόσσια στο κάτω μέρος. Το συνδύασε με πολύ ωραία τσάντα clutch και μεταλλιζέ, golden rose πέδιλα.

 Έλενα Βρεττού - Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ελπίδα Βασιλειάδου

Η Κάτια Ταραμπάνκο, με νέο look στα μαλλιά, επέλεξε ένα πράσινο midi φόρεμα, με ιδιαίτερη λαιμόκοψη και μαύρη, μικρή τσάντα. Δυστυχώς δε μου άρεσε καθόλου αυτή η εμφάνιση. Η τσάντα δεν ταιριάζει με το ύφος του φορέματος και δεν είμαι σίγουρη για την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά της. Τα πέδιλα της είναι συγκλονιστικά, όμως η συνολική εικόνα είναι που μετράει.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κατερίνα Δαλάκα ποζάρει με τον σύντροφο της, Δημήτρη Φιντιρίκο, με ένα cut-out, μαύρο φόρεμα. Πολύ ωραία είναι εάν και θα προτιμούσα ένα λίγο πιο έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

 Δημήτρης Φιντιρίκος - Κατερίνα Δαλάκα

Η περσινή κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, εμφανίστηκε με συγκλονιστικό ασύμμετρο φόρεμα, με ουρά. Επέλεξε πολύ μακριά, χρυσά σκουλαρίκια και μαύρα δερμάτινα πέδιλα. Το μόνο που θα άλλαζα είναι τα πέδιλα, με πιο λεπτεπίλεπτα μεταλλιζέ-χρυσά.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η Κατερίνα Μονογυιού και η Νόνη Δούνια, έκαναν εμφανίσεις συνδυάζοντας το μαύρο και το μπλε, ένα συνδυασμό που δύσκολα τολμούν πολλοί. Παρόλα αυτά είναι και οι δύο πολύ ωραίες και κομψές. Το μόνο που θα άλλαζα είναι η χιαστή τσάντα της Νόνης, με ένα clutch.

Κατερίνα Μονογυιού - Νόνη Δούνια

Η Θέλξη έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγοντας μία τουαλέτα, σε baby blue χρώμα. Overdressed, θα έλεγε κανείς... παρόλα αυτά πολύ όμορφο φόρεμα.

Θέλξη - Irene Angelopoulos

Στη συνέχεια περνάμε στην εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη, η οποία ποζάρει με τον σύζυγο της Κώστα Σόμμερ. Έκανε ένα από τα αγαπημένα μου ντυσίματα, καθώς επέλεξε ένα φούξια κουστούμι με πούπουλα και ένα ιδιαίτερο μπουστάκι με χάντρες, το οποίο αφήνει ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ

Η Σάρα Εσκενάζη, δυστυχώς δε μου άρεσε καθόλου. Επέλεξε ένα λευκό mini φόρεμα, με μεγάλη, μαύρη-μεταλλιζέ ζώνη στη μέση και πέδιλα με σχοινιά. Η εμφάνιση της είναι σαν να βγήκε από τις αρχές της δεκαετίας του 2010. Θέλουμε να την δούμε με ένα πιο μοντέρνο ντύσιμο.

Σάρα Εσκενάζη

Και η Στέλλα Γιαμπουρά με λευκό mini φόρεμα, πολύ σωστότερα συνδυασμένο. Πιο συγκεκριμένα, το έβαλε με nude γόβες και καφέ τσαντάκι από τον οίκο Louis Vuitton. Ωστόσο δεν τρελάθηκα. Θα έπρεπε να βάλει σίγουρα άλλη τσάντα και θα προτιμούσα να επιλέξει πέδιλα, αντί για γόβες.

Στέλλα Γιαμπουρά

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά, ποζάρει με την τραγουδίστρια Ανδρομάχη Δημητρόπουλου και την Ειρήνη Μάκκου. Και οι τρεις ντύθηκαν παρόμοια, σαν να συνεννοήθηκαν, επιλέγοντας αστραφτερά κομμάτια με πούλιες και στρας. Μου αρέσουν και οι τρεις πάρα πολύ, όμως η Χαρά ξεχωρίζει, με αυτό το υπέροχο μπλε σύνολο.

Ειρήνη Μάκκου - Χαρά Παππά - Ανδρομάχη Δημητρόπουλου

Τέλος, έχουμε την εμφάνιση της Χριστίνας Κανελλοπούλου, η οποία έκανε και αυτή μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, καθώς έβαλε ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα, το οποίο αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά, συνδυασμένο με συγκλονιστικά πέδιλα και τσάντα με στρας. Τo wet look στα μαλλιά της, της πηγαίνει πάρα πολύ.

Χριστίνα Κανελλοπούλου