Στο Παρίσι βρέθηκε το όμορφο μοντέλο, Δούκισσα Νομικού και περπάτησε σε catwalk της εταιρίας καλλυντικών L’Oreal, στην οποία είναι ambassador. Ότι και να βάλει είναι εντυπωσιακή, εκεί όμως έλαμψε στην κυριολεξία, με τα κομμάτια που φόρεσε.
Η εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο Παρίσι
Περπάτησε με ένα υπέρλαμπρο κόκκινο κουστούμι, όπως θα δεις στο παρακάτω post που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είναι σε φλογερό κόκκινο χρώμα και με πούλιες σε όλο το μήκος του.
https://www.instagram.com/p/CjPxtrAI4ht/
Τις πούλιες θα της δούμε αρκετά το χειμώνα, εάν και έχουν ήδη αρχίσει να παίρνουν θέση στα ράφια των αγαπημένων μας καταστημάτων. Παρακάτω σου έχω βρει ένα υπέροχο σύνολο από το Zara, το οποίο απαρτίζεται από top και μακριά φούστα, σε καφέ χρώμα (κωδικός: 0219/115).
Δες εδώ και τη τεράστια συλλογή παπουτσιών της Δούκισσας.



">
">
">
">
">
">
">