Καλοντυμένες και κακοντυμένες σε opening μαγαζιού, στο κέντρο της Αθήνας

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στο opening Party για το νέο restaurant-cabaret show, Parfait Athens, στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Δευτέρας 03/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι, άλλοι όχι και τόσο, Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Τι φόρεσαν οι celebrities στο Parfait Athens

Θα ξεκινήσουμε με ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, τον Γιώργο Σαμπάνη και την Ιωάννα Σαρρή. Η Ιωάννα επέλεξε ένα υπέροχο see through, μαύρο φόρεμα, σε mini μήκος, με πούπουλα στο τελείωμα. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Είναι μία από τις αγαπημένες εμφανίσεις μου.

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με total black look, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι, μπλούζα και mules. Πολύ απλή, δεν τρελάθηκα.

 Έλενα Παπαρίζου

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με τον σύζυγο της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, φορώντας ένα λευκό μπλέιζερ, με χρυσό crop top και μπλε τζιν. Δεν μου άρεσε... μας έχει συνηθίσει σε ωραιότερες εμφανίσεις.

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, εμφανίστηκε με ένα πολύ sexy, mini μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στο στήθος. Θέλω να δω μία πιο μοντέρνα εμφάνιση από την Βίκυ.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μου άρεσε πολύ με αυτό το μακρύ, μαύρο φόρεμα, με διαφάνειες και δαντέλα, στο ντεκολτέ και τα μανίκια. Για τη γυμνάστρια, Έλλη Αγγελιδάκη, ωστόσο θα πω το ίδιο που είπα και για την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 Ιωάννα Παλιοσπύρου - Έλλη Αγγελιδάκη

Η Ελένη Τσολάκη έκανε μία από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις, μαζί με αυτή της Ιωάννας Σαρρή. Επέλεξε ένα κουστούμι σε ναυτικό μπλε χρώμα, με ρίγες. Πολύ μοντέρνα. Το μόνο που θα άλλαζα σίγουρα, είναι οι διάφανες γόβες που θολώνουν, λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας.

Ελένη Τσολάκη - Λάμπρος Κωνσταντάρας

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Νίνα Λοτσάρη, φόρεσε μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα, συνδυασμένη με μαύρα αξεσουάρ. Δεν τρελάθηκα.

Νίνα Λοτσάρη

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Nelly Rai, φόρεσε ένα mini φόρεμα, σε μεταλλιζέ ασημί και αξεσουάρ στο ίδιο χρώμα. Εάν έκανε layering με μία μακριά, see through φούστα θα ήταν πολύ στιλάτη.

Nelly Rai

Τέλος, ακόμη μία πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια, παρευρέθηκε στο party, φορώντας ένα πολύ ωραίο midi φόρεμα, σε ένα πολύ εντυπωσιακό μπλε χρώμα.

Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης - Τζούλια Κόλλια