Με co-ord set αξίας 3.480 ευρώ και κολιέ αξίας 670 ευρώ από τον οίκο Dior, η Βίκυ Καγιά - Τα φόρεσε στη Μύκονο

Συνδύασε το GNTM, με διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram - @vickykaya_
Instagram - @vickykaya_

H Βίκυ Καγιά και οι συνεργάτες της βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νησί των ανέμων, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του GNTM 5. Οι κριτές φαίνεται να το διασκεδάζουν, μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instargam, καθώς συνδυάζουν δουλειά και διακοπές. Πάμε να δούμε τι φόρεσε η Βίκυ στην παραλία.

Η εμφάνιση της Βίκυς στη Μύκονο

Όπως πάντα είναι κομψή, καθώς αυτή τη φορά επέλεξε ένα co-ord, σατέν σετκάκι, από το αγαπημένο μου οίκο Dior. Πιο συγκεκριμένα απαρτίζεται από κοντό σορτς και κοντομάνικο πουκάμισο, με το κλασικό λογότυπο της εταιρίας σε όλο το μήκος του.

Θα βρεις τα κομμάτια στο επίσημο online store του οίκου. Η τιμή του σορτς ανέρχεται στα 1.500 €, ενώ του πουκαμίσου στα 1.980 €. Σύνολο; 3.480 €. Θα τα δεις στο βίντεο παρακάτω.

Απ' ότι φαίνεται αγαπάει πολύ την εταιρία, καθώς και το κολιέ της είναι από αυτή. Πρόκειται για τη χρυσή αλυσίδα με τα αρχικά CH (Christian Dior) που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία. Βρίσκεται στα 670 €.

Το φόρεμα της Βίκυς στις auditions του reality, κοστίζει 630 €, εμείς όμως σου βρήκαμε το ίδιο με 39,95 €, στο Zara (δες το εδώ).

Βίκυ Καγιά
Instagram - @vickykaya_