Καλοντυμένες και κακοντυμένες στην επίσημη πρεμιέρα "Το Σώσε!", στο Θέατρο Παλλάς

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα "Το Σώσε!", στο Θέατρο Παλλάς, την Πέμπτη 06/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί, άνθρωποι όχι μόνο του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και της πολιτικής σκηνής. Πάμε α δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις των κυριών που πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση. Κάποιες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο.

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη σε όλους Σμαράγδα Καρύδη, η οποία συνηθίζει να φοράει floral φορέματα. Έτσι και αυτή τη φορά επέλεξε ένα σε σκούρο μπλε, με ροζ και κίτρινα λουλούδια. Πολύ φρέσκια και girly εμφάνιση.

Σμαράγδα Καρύδη

Συνεχίζουμε με την εντυπωσιακή Δήμητρα Ματσούκα, η οποία ποζάρει με τον Λεωνίδα Κακούρη. Φόρεσε ένα φλογερό, κόκκινο φόρεμα, με κοντό μανίκι, κρουαζέ και πλισέ. Ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες τις βραδιάς.

Λεωνίδας Κακούρης-Δήμητρα Ματσούκα

Ακόμη μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις είναι αυτή της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία είναι πάντα προσεγμένη και κομψή. Και αυτή επέλεξε το έντονο κόκκινο. Πιο συγκεκριμένα, έβαλε ένα maxi πουκάμισο, με παντελόνι σε navy blue, το οποίο αχνοφαίνεται κάτω από το πουκάμισο. Το συνδύασε με μαύρα πέδιλα από την εταιρία Tommy Hilfiger και μαύρη, δερμάτινη τσάντα από τον οίκο Channel.

Νίκος Μουτσινάς-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Μερινέλλα αυτή τη φορά ήταν αρκετά απλή, ντυμένη στα ασπρόμαυρα. Επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι, ένα εμπριμέ ζακετάκι και ένα λευκό φουλάρι. Θα μπορούσε και καλύτερα.

Μαρινέλλα

Η ηθοποιός και συγγραφέας Μαρί Κωνσταντάτου, ποζάρει με τον σύντροφο της Γιάννη Κεντ, με ένα total black look, το οποίο απαρτίζεται από μαύρο τζιν, δερμάτινο jacket, παπούτσια και μία μπλούζα με στρας. Δεν τρελάθηκα.

Γιάννης Κεντ-Μαρί Κωνσταντάτου

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, ήταν πολύ όμορφη. Και αυτή επέλεξε ως βάση το μαύρο, όμως το συνδύασε με μπλε ηλεκτρίκ, ασύμμετρο πανωφόρι και γόβες. Η τσάντα της είναι η κλασική με αλυσίδα, του οίκου Gucci, με τις χρυσές λεπτομέρειες. Έκανε και πολύ ωραίο μακιγιάζ.

Κατερίνα Παναγοπούλου

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πόζαρε με τον σύζυγο της Μίνωα Μάτσα, κάνοντας το πιο ωραίο black look. Εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα, ένα πολύ ιδιαίτερο δερμάτινο jacket και μαύρα πέδιλα. Αυτό που σου κεντρίζει όμως το ενδιαφέρον είναι το κόκκινο φουλάρι που κρέμεται από την τσάντα της.

Μίνως Μάτσας-Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Ναταλία Δραγούμη, φόρεσε ένα γκρι σκούρο σετ, το οποίο απαρτίζεται από γιλέκο και παντελόνι και της ταιριάζει γάντι. Η Παρθένα Χοροζίδου εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ, maxi φόρεμα, συνδυασμένο με λευκά sneakers. Θα προτιμούσα να φορέσει μαύρα, χαμηλά μποτάκια.

Ναταλία Δραγούμη-Παρθένα Χοροζίδου

Έπειτα έχουμε την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία επέλεξε το πράσινο χρώμα στο floral, midi φόρεμα της και τα μποτάκια της. Αντί για αυτά τα μποτάκια θα μπορούσε να βάλει γόβες στο ίδιο χρώμα.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ιωάννα Παππά, δυστυχώς δε μου άρεσε καθόλου. Φόρεσε ένα στενό μπλε τζιν, με ριγέ μπλούζα σε μπλε με μαύρο, ζώνη και δερμάτινα μποτάκια.

Ιωάννα Παππά

Τέλος, έχουμε την Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία ως συνήθως επιλέγει τα μαύρα. Μου αρέσει που επέλεξε πολλά κοσμήματα στο total black look της, όμως θα ήθελα μία ψηλή μπότα μέχρι το γόνατο, αντί για τα καφέ αρβυλάκια.

Δήμητρα Παπαδοπούλου