Πανδαισία χρωμάτων στην παρουσίαση της νέας συλλογής του H&M - Οι πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις των celebrities, στο Κολωνάκι

Τι φόρεσαν η Νικολέττα Ράλλη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Έλενα Τσαγκρινού, η Έλενα Γαλύφα και πολλές ακόμη;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας συλλογής του H&M, χθες 11/10/2022. Εκεί παρευρέθηκαν αμέτρητοι celebrities και άνθρωποι του χώρου της μόδας, για να θαυμάσουν τα νέα εντυπωσιακά κομμάτια του αγαπημένου τους οικονομικού μαγαζιού. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Πανδαισία χρωμάτων στην παρουσίαση της νέας συλλογής του H&M

Το χρώμα lime, το οποίο είναι ότι πιο hot για αυτή τη σεζόν, το επέλεξαν η Γεωργία Αβασκαντήρα, με τα συγκλονιστικά σαμπό, η Καίτη Γκραμμά, κάνοντας color blocking με φούξια τσάντα και η πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα.

lime χρώμα
NDP

Το Barbiecore trend υιοθέτησαν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη με φούξια παλτό, η Έλενα Γαλύφα με oversized μπλέιζερ και θεϊκές καφέ μπότες με στρας και η Τάνια Μπρεάζου.

Ροζ εμφανίσεις
NDP

Στις αποχρώσεις του μπλε επέλεξαν να εμφανιστούν η Τζένη Θεωνά, με velvet κουστούμι, η Έλενα Τσαγκρινού με αθλητικό σετάκι και η Ρούλα Ρέβη με τιρκουάζ φόρεμα.

Μπλε χρώμα
NDP

Το ασπρόμαυρο, επίσης κυριάρχησε στις εμφανίσεις τις βραδιάς. Πιο συγκεκριμένα το επέλεξαν η Δανάη Μιχαλάκη, συνδυάζοντας το σατέν, ιβουάρ φόρεμα, με μαύρες γόβες. Η στιλάτη και νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή φόρεσε μία τέλεια φούστα, με oversized μπλέιζερ και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου συνδύασε το look της, με πλεκτή, see through μπλούζα.

Ασπρομαυρο
NDP

Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Τέα, η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, συνδύασαν το πράσινο με το μαύρο και φόρεσαν δερμάτινα παπούτσια.

Πράσινο
NDP

Κάποιες όμως είπαν ναι στο total black look, με την Νικολέττα Ράλλη να εμφανίζεται με δερμάτινη ολόσωμη φόρμα, την Ιλένια Ουίλιαμς με δερμάτινο παντελόνι, την Ευγενία Σαμαρά με πουά τοπ και την Τόνια Σωτηροπούλου με ένα συγκλονιστικό φόρεμα με κρόσσια.

Δέρμα
NDP