Το ροζ φόρεμα και το Chanel τσαντάκι της Ελένης Μενεγάκη - Όλες οι εμφανίσεις της από το 2018, στην εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Το Μουσείο Μπενάκη φωτίστηκε στο ροζ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Φέτος είναι η 30η χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη βοηθάει να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού. Αυτή τη φορά η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, το οποίο φωτίστηκε στο ροζ, χθες 12/10/2022. Εκεί παρευρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr. Η εμφάνιση της ήταν όπως κάθε χρόνο εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Η εμφάνιση της Ελένης

Επέλεξε ένα υπέρκομψο ροζ φόρεμα, με ασύμμετρη λαιμόκοψη και ένα μακρύ μανίκι. Πιο συγκεκριμένα, είναι midi, εφαρμοστό και της ταιριάζει γάντι. Το συνδύασε με ροζ γόβες και την κλασική, μικρή, ροζ τσάντα με αλυσίδα, από τον διάσημο οίκο Chanel (το μοντέλο της είναι: 2003 mini Classic Flap shoulder bag).

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Οι εμφανίσεις της, τα προηγούμενα 4 χρόνια

Τις προηγούμενες δύο χρονιές, 2021 και 2020, είχε επιλέξει λευκό κουστούμι, ενώ με ροζ φόρεμα έχουμε να την δούμε από το 2019, με τη διαφορά πως εκείνη τη φορά είχε εμφανιστεί με ένα σε μακρύ μήκος, συνδυασμένο με σκούρα αξεσουάρ. Το ίδιο ισχύει και για το 2018.

Δες εδώ περισσότερα για την συμβολή της Ελένης στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ελένη Μενεγάκη
NDP