Σα νεράιδα ήταν η Βαλεντίνη Παπαδάκη με το φόρεμα στο χρώμα της μέντας, που εμφανίστηκε στη βάφτιση του γιου της, με τον Κώστα Σόμμερ

Είναι από ελληνική εταιρία

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στη βάφτιση του γιου της Βαλεντίνης Παπαδάκη και του Κώστα Σόμμερ, το Σάββατο 15/10/2022, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι. Το όνομα που του έδωσαν... Ιάσωνας και εκεί παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα τους ήταν και η Τάμτα, με τον σύντροφο της Πάρι Κασιδόκωστα, εκείνος φόρεσε φούτερ, εκείνη επέλεξε ανδρόγυνο look... δες τους εδώ.

Συγκλονιστική εμφάνιση έκανε και η Βαλεντίνη, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους με τον Κώατα. Πάμε να δούμε τι φόρεσε!

Η εμφάνιση της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Επέλεξε ένα νεραϊδένιο φόρεμα στο χρώμα της μέντας, το οποίο είναι maxi, με μανίκια από τούλι, ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και σκίσιμο στο πόδι. Το κομμάτι αυτό, όπως και τα βαφτιστικά του παιδιού είναι από την ελληνική εταιρία Fedra Collection. Τα μαλλιά της τα έπιασε σε αυστηρό κότσο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απλό.

Βαλεντίνη Παπαδάκη-Κώστας Σόμμερ με τον γιό τους Ιάσονα