Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τσάντα αξίας άνω των 2.500 ευρώ και μίνι, ζεβρέ φόρεμα, στο κέντρο της Αθήνας

Τι φοράει στον 7ο μήνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και απ' ότι φαίνεται κρατάει λίγο ακόμη το καλοκαίρι πάνω της, μιας και χθες, 20/10/2022 που την συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, στο κέντρο της Αθήνας, είχε αρκετά καλό καιρό. Πάμε να δούμε τι φόρεσε!

Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας στο κέντρο της Αθήνας

Απόλαυσε τη βόλτα της με ένα mini, μακρυμάνικο φόρεμα, το οποίο έχει το animal print της ζέβρας και είναι σε στιλ πουκάμισου, με γιακά και κουμπιά. Το συνδύασε με flat σανδάλια από τον οίκο Hermes, σε μαύρο χρώμα, καθώς θέλει να είναι άνετη και στιλάτη. Ονομάζονται "Sandals Oran", κοστίζουν 510 € και θα τα βρεις διαθέσιμα στο site της εταιρίας.

Αυτό που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον όμως, είναι η τσάντα της. Είναι από τον οίκο Louis Vuitton, κλασσική, μαύρη, με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσή αλυσίδα. Κοστίζει πάνω από 2.500 € και δε θα τη βρεις διαθέσιμη σε κανένα site, παρά μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
NDP

Δες εδώ 2 edgy τσάντες από το Zara, οι οποίες ταιριάζουν με τα πάντα και κοστίζουν 39,95 €... είναι η top φθινοπωρινή τάση.