Γύρω στις 3.000 ευρώ κοστίζει η μικρή Louis Vuitton τσάντα της Ολυμπίας Χοψονίδου - Πως τη συνδύασε σε βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας;

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την συνάντησε με την αδερφή της, Βαλέρια Χοψονίδου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Ολυμπία Χοψονίδου και η αδερφή της Βαλέρια Χοψονίδου το Σάββατο 22/10/2022 απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί τις συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr. Ήταν και οι δύο casual ντυμένες. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Η Ολυμπία και η Βαλέρια στο κέντρο τη Αθήνας

Το street look της Ολυμπίας απαρτίζεται από ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt, τα οποία συνδύασε με ένα καφέ jacket από τον οίκο Celine (δες εδώ τα 3 jackets που θα βλέπουμε συνέχεια από εδώ και πέρα), μπεζ αρβυλάκια και ένα τέλειο τσαντάκι.

Η εν λόγω τσάντα είναι ένα κλασικό κομμάτι από τον οίκο Louis Vuitton, με κυλινδρικό σχέδιο, το κλασικό print της εταιρίας και χρυσή αλυσίδα. Ονομάζεται "Monogram Canvas Papillon Trunk Gold Hardware" και διαθέτει και λουρί για να φορεθεί χιαστί, όμως η Ολυμπία δεν το χρησιμοποιεί. Η αξία της στα sites διαφέρει, όμως γενικά η τιμή της κυμαίνεται γύρω στα 3.000 € και πρόκειται για ένα σπάνιο προϊόν. Πολύ ωραία επιλογή!

Ολυμπία Χοψονίδου

Και η αδερφή της επέλεξε τζιν παντελόνι, σε πιο φαρδιά γραμμή και με σκισίματα. Η Βαλέρια το συνδύασε με μπλε μακρυμάνικη μπλούζα και λευκά sneakers.

Βαλέρια Χοψονίδου